64% 92 szavazat
Ong Bak 2. - A sárkány bosszúja

Ong Bak 2. - A sárkány bosszúja

Ong-bak 2
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
24
Szereplők (24)
36
Képek (36)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Siha Decho nagyurat brutálisan meggyilkolják. Fia, az ifjú Tien rabszolgasorba kerül. A gonosz kereskedők hatalmaskodásaival dacoló ifjút végül halálra ítélik. Pillanatokkal halála előtt azonban egy titkos ellenálló csoport vezetője, Cher Nung meglátja a hihetetlen lelki és szellemi képességeket a fiúban és megmenti őt. Ettől kezdve Tien élete a bosszú jegyében telik. Mestere és bajtársai megtanítják őt az összes létező harci stílusra, Tien pedig kiváló tanulónak bizonyul. Közeledik az idő, mikor végre útra kelhet és szembeszállhat a gonosz rabszolgakereskedőkkel, akik meggyilkolták apját. A fékezhetetlen lelkű harcos azonban nem tudja, hogy Rajasena nagyúr - apja gyilkosa - egy egész hadsereget tart irányítása alatt.

Ország: Thaiföld
Premier (HU): 2009.11.12.
Tony Jaa
Tony Jaa
Tony Jaa
Tony Jaa
Tony Jaa
Tony Jaa
Tony Jaa
Tony Jaa
Sarunyu Wongkrachang
 
2021.02.09 Eastern79

legújabb vélemény

Tony Jaa bevadul

Mivel az első részhez a főszereplőn kívül tulajdonképpen semmi nem köti, szeretek különálló filmként gondolni rá. A történet nincs túlságosan túlbonyolítva, hiszen a szokásos szerelmi szál mellett egy bosszúsztorit látunk, azonban nem is ezért érdekes, hanem Tony Jaa miatt. Valami elképesztő, amit ez a pasas művel, a végső leszámolásnál például végig az járt az eszemben, vajon hány évig kell tanulni és gyakorolni, hogy valaki ilyen sebességgel, pontossággal és művészien forgassa a kardot. Egyértelműen a színész képességeire lett kihegyezve a film, egyszerűen lenyűgöző koreográfiákat láthatunk, és a thai környezet és kosztümök csak hozzáadnak a film egyediségéhez. Látványos küzdelmek, gyönyörű kosztümök, pörgős történet.

0
 
2019.02.12 mamiéstöti2

Az első rész nagyon jó kis film volt, de ez messze elmaradt tőle. Semmi újítás a történet is elég kiszámítható.

0
 
2019.01.05 Norbert93

Nem nagyon találtam az értelmét, ahogyan az sem miért ez a címe a filmnek. Legfeljebb annyi köze van hozzá, hogy Tony Jaa a főszereplő. Bár ne láttam volna.

0

A film összbevétele 102 055 dollár volt (imdb.com).

#1
 

57 ember hal meg a filmben.Szerző: Norbi

#2