63% 42 szavazat
Öregfiúk új verdákban

Öregfiúk új verdákban

Gamle mænd i nye biler
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
15
Szereplők (15)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Harald és dán bandája megkapja a halálos ágyán lévő keresztapától, a Szerzetestől a nagy parancsot: meg kell találnia rég nem látott nevelt fiát, Ludvigot. A sorozatgyilkos fiú éppen egy svéd börtönben ül, ahonnan a banda kiszabadítja. Édesapjának májátültetésre lenne szüksége az életben maradáshoz, ezért a szükséges anyagiak előteremtése a banda egyetlen célja. A bankrablás viszont már nem megy olyan flottul, mint régen. A rivális horvát maffia pedig éppen a legnehezebb helyzetben kéri Haraldéktól tartozásuk rendezését. Tippet adnak, miszerint két konténer pénzt fog felvenni egy bizonyos repülőjárat. A baj csak az, hogy Harald és társai félnek a repüléstől.

Forgatókönyvíró: Anders Thomas Jensen
Ország: Dánia
Premier (HU): 2007.10.25.
 
2021.05.03 Yosihiro

legújabb vélemény

Új öreg...

Azt hiszem, ebben a filmben minden van. Legfőképp a humor részét néztem, és az szerintem jól sikerült, vagyis olyan humor, ami néhol durva a skandináv, nyers mondanivalójával és egyszerűségével. A történet jó, de a végére kicsit szaggatottá válik. Go... Teljes kritika

1
 
2018.11.07 ringololol

Nem annyira jó a folytatás, mint az első volt, de még így is egy remek darab, keserű fekete humorral. Csípős, abszurd, kíméletlen.

0