45% 100 szavazat
Örökké tudom, mit tettél tavaly nyáron

Örökké tudom, mit tettél tavaly nyáron

I'll Always Know What You Did Last Summer
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
17
Szereplők (17)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Bazzzsi  

FILMINFÓ

Néhány coloradói fiatal megjárja a poklok poklát a Tudom, mit tettél tavaly nyáron sorozat legújabb részében. Mikor egy balul sikerült július 4-i ugratás egyik barátjuk halálát okozza, a balesetet okozó tinédzserek megfogadják, hogy a sírig őrzik a titkot. Ahogy telik az idő, a barátok egyre távolabb kerülnek egymástól. A következő Függetlenség napján azonban baljós üzenetet kapnak: valaki más is tudja, mi történt valójában azon a végzetes estén. Vajon meg tudják akadályozni, hogy életre keljen a szörnyű legenda vagy egyenként akasztja a horgára őket a titokzatos HALÁSZ?

Forgatókönyvíró: Lois Duncan
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2006.10.31.
 
2019.03.29 Timcsi

legújabb vélemény

Köze nincs az első kettőhöz. Gyenge, nézhetetlen.

0
 
2017.11.01 Bazzzsi

Túl sok idő telt el az eredeti filmek között és ugye itt a szereplők sem a megszokottak. Még egy bőrt le akartak húzni a sztoriból, de nem igazán jött be. Eléggé sótlan és kiszámítható.

0
 
2017.12.12 Greeta

Sajnos nem üti meg az első két rész szintjét, elmarad a hangulat. Történetben nagyon gyermeteg, helyenként nevetséges a szőke csaj sikoltozása. Nem jó film.

0
 
2016.06.05 moov18

Az első két rész is elég harmatosra sikerült, na de ez kérem szépen túlmutat mindenen. Ostoba, buta, unalmas, lapos, érdektelen fércmunka. Egyetlen pozitívumot sem tudok kiemelni, mivel olyan nem volt. Az első két rész ehhez képest igazi főnyeremény,... Több

0
 
2018.09.06 Timo93 Nézhetetlen

Na ez az a film aminek sose szabadott volna elkészülnie. Ennyire elrontani egy történet alapot, amit az előző két rész adott ez elvette. Ennyire felesleges, ostoba storyt. A színészi játék is 0. Semmi jót nem lehet mondani róla. Kár volt megnéznem.

0