Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Orphan Black


(Orphan Black)
Orphan Black

Tartalom

Miután Sarah egy metróállomáson végignézi, ahogy egy nő leveszi a kabátját és a cipőjét, majd beugrik a közelgő szerelvény elé, elveszi a rá megszólalásig hasonlító áldozat ruháját. Sarah Manning egy éve magára hagyott gyereke miatt tért vissza a városba.
(hp)
 
2016. 02. 17. 07:10 

Az egyik legjobb sorozat, amit az utóbbi időkben láttam benne az utóbbi idők egyik legnagyobb tehetségével. Én is azok táborában tartozom akik minden díjat odaadnánakTatiana Maslany-nak mindazért, amit a ebben a filmben művel. Csak szuperlatívuszokban tudnék beszélni a színésznőről, ami nem is csoda, hiszen 6, 7 vagy 8 különböző karaktert játszik úgy, hogy ha nem tudnám, hogy ezeket a szerepeket egy és ugyanaz a személy alakítja, nem hinném el. Néha még mindig megkérdőjelezem. :) Emellett mindenképp említésre méltó a többi színész játéka is, és maga a történet is, ami izgalmas, érdekes és magával ragadó. Mindenképp ajánlom!

 
2014. 12. 11. 02:18 

Brutálisan jó sci-fi lett az Orphan Black, már az első rész nyitójelenete után leesett az állam. Baromi jó és friss sztori, hihetetlen erős alakítások (ki az a Tatiana Maslany, hogy ekkorát játszik?) és az egész viszonylag alacsony költségvetésből készült. Na nem mintha ez látszódna rajta. Csak ajánlani tudom, egy újabb kultikus sorozat van születőben, kár lenne lemaradni róla.

 
2017. 01. 27. 13:11 

Még csak 8 részt láttam belőle, de engem lenyűgöz ez a sorozat. Izgalmas a történet, szuperek a szereplők és igenis odabilincseli az embert a tv/számítógép elé. Le a kalappal :) Aki akar egy izgi sorozatot, kezdjen bele! Én csak ajánlani tudom!

 

Mrs. S háza Maslany és Gavaris kedvenc díszlete, Tatiana úgy nyilatkozott, hogy ő és Jordan valamiért úgy érezték, mintha otthon lennének. Valami van a levegőjében, ami megnyugtató.

(rbernadett)
 

Minden szereplőnek más a kedvenc klónja. Maslany viccelődött, hogy az övé Danielle (a halott klón, akinek at útlevelét Sarah találja meg egy táskában). Kennedy kedvence Allison. Jordan Gavaris megoszlik. A karakterének, Felixnek a kedvence Sarah, azonban a színész kedvence Cosima.

(rbernadett)
 

Jordan Gavaris (Felix) és Maria Doyle Kennedy (Mrs. S) mind a ketten szeptember 25-én születtek.

(rbernadett)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.