75% 117 szavazat
Őrültek háza

Őrültek háza

Madhouse
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
18
Szereplők (18)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Dendrie Taylor
Joshua Leonard

FILMINFÓ

Dr. Clark Stevens éppen hogy csak befejezi egyetemi tanulmányait, máris egy szörnyű intézmény falai közt találja magát. A Cunningham Hall Ideggyógyintézet az átlagosnál is furcsább dolgokat tartogat. Az épület falai között ugyanis szörnyű körülmények között tartják a veszélyes pácienseket, ráadásul a fõnõvér fizikai erõszakot alkalmaz azokkal szemben, akik nem akarják bevenni a gyógyszereiket. Hamarosan azonban még hátborzongatóbb dolog történik: egy sorozatgyilkos válogatás nélkül szedi az áldozatait.

Rendező: William Butler
Forgatókönyvíró: William Butler, Aaron Strongoni
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2005.06.08.
 
2018.08.25 Interfectorem Sabnock

legújabb vélemény

Kissé óvatos vagyok az ilyen elmegyógyintézetes horrorokkal, de ez kellemes csalódás. Tetszett a sztori, jók a színészek a két főszereplő is, Lance Henriksen pedig itt jól játszik, ami róla nem mindig mondható el. A betegek iszonyatosan hitelesek, külön grat. Érdemes megnézni, jó kis film.

0
 
2017.10.10 SzFa

Nem valami nagy horror, de thrillernek annál jobb. Már az első pertől kezdve érdekes, a közepe egy kicsit aláb hagy, de a vége megint ütős. Igazán meglepő a befejezése.

0
 
2016.09.11 Miss_Murder

Őrültek, őrültek mindenhol.. Hatalmas kedvencem. Minden egyes percét imádtam. Voltak pillanatok, amikor megijedtem. Ajánlom azoknak, akik szeretik az elmegyógyintézetes filmeket, ez a legjobb közülük. Legalább 10x láttam már, de számomra annyira megu... Több

0
 
2017.08.13 Doriss

Nem egyszer nézős film, az biztos. A sztori az elején eléggé kiszámítható, azonban később tele lesz fordulatokkal, és a vége garantáltan nem kiszámítható!

0
 
2015.11.27 ovejuna

Nagyon jól néz ki ez a film, minden meg van benne, ami egy jó kis pszcihothrillerhez kel. Ámde valahogy mégis olyan steril és mesterkélt és sokszor már monoton, túlfeszített. Az ilyen sztorikat én szívesebben láttam volna egy minisorozatban mondjuk.

0