79% 147 szavazat
Öt történet az elmezavarról

Öt történet az elmezavarról

Call Me Crazy: A Five Film
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
31
Szereplők (31)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Öt történet öt nőről, akik mentális betegségben szenvednek. Lucy, a joghallgató skizofréniával kerül intézetbe. A tizenéves Grace-nek bipoláris zavara van, az anyja pedig küszködik ezzel a helyzettel. Allison nővére most jött haza a kórházból, és elrontja a húga meglepetését, aki az új barátját akarja bemutatni a szülőknek. A komikus Eddie felesége depresszióval küzd, nem érti, hogy a férje a magánéletben hogyan tud olyan zárkózott lenni. Végül a veterán Maggie hazatér a háborúból, ám életét megkeseríti a poszttraumás stressz.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2013.04.20.
 
2022.01.27 jakedave

legújabb vélemény

Sokat ígér, keveset ad

A film címe és leírása alapján sokkal többre számítottam, mint amit kaptam. Abszolút semmitmondó.

1
 
2015.11.10 hsanya182

Életszerű és tanulságos dráma a reményről, minden problémából van kiút, és el lehet jutni a megoldáshoz, nem szabad elrejteni a valóságot, ki kell mondani minden szót, ami legbelül éget, szembe kell nézni a problémákkal. Inkább egy kellemes délutáni filmezéshez ajánlom! :)

1
 
2016.03.07 citizenfour99

Jól megírt történet, jó színészekkel eljátszva, persze közel sem reálisan vannak lefestve a különböző diagnózisok (vagy mik). Egyszer megnézed, teljesen úgy fogod érezni, hogy megérte. Nekem összeségében tetszett anno.

0
 
2019.06.02 kevelin

A baránőm ajánlására néztem meg, és hát elég fura sztorik vannak benne. Durvának egyiket sem mondanám, hiszen ezek a problémák inkább csak lelki sebeket tudnak okozni, bár azokból elég nagyokat, és ezek többségében maradandóbbak is, mint egy-egy test... Több

0
 
2015.06.17 Melibaba

Jó film, ajánlani tudom.

0
 

A filmben 3 Oscar díjas színésznő is szerepel, mégpedig Jennifer Hudson, Melissa Leo és Octavia Spencer . Szerző: citizenfour99

#1