Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Óz, a csodák csodája


(The Wizard of Oz)
Óz, a csodák csodája

Tartalom

Hatalmas szélvihar söpör végig Kansasen, ahol Dorothy és családja, valamint kutyája, Toto él. A vihar egy ismeretlen világba repíti a lányt, ahol megismerkedik a Madárijesztővel, a Bádogemberrel és az Oroszlánnal. A sárga utat követve indulnak el, hogy találkozzanak a nagy varázslóval, Ózzal, és segítségét kérjék. Tervüket a gonosz boszorkány próbálja meghiúsítani, de a barátok bebizonyítják, hogy a szeretet mindent legyőz.
(SódóGA)
 
2017. 01. 23. 02:06 

A film minden korosztály számára igazi kikapcsolódás. Mondanivalója sokrétű. Kizökkent a valóság világából és a képzelet kerül előtérbe. Szép zene és szerethető figurák. Látni kell!

 
2016. 06. 13. 19:40 

Klasszikus, kihagyhatatlan, eredeti. A tartalom és a mondanivaló nagyon uncsi már, arról nem is beszélve, hogy szájba rágós, de akkor is kötelező. Gyerekként imádtam, és ez azóta sem változott. A film hangulata zseniális, bár a repülő majmok elég gagyik a 21. századi filmekhez szokott közönségnek. Az éneklős filmeket nem kedvelők, inkább ne nézzék meg!

 
2016. 05. 11. 21:35 

Gyönyörű családi film, örök klasszikus, tele szerethető figurákkal, bájos karakterekkel, és a történet nagyon megható és magával ragadó. A befejezés is nagyon szép, szerettem a zenéjét is. Érdemes megnézni.

 

A Óz, a csodák csodája egyike a legtöbb filmes bakival rendelkező filmeknek: A szemfülesek összesen 71 hibát találhatnak a filmben.

(phanzetomox)
 

A 2. legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1939-ben.

(dulkap)
 

A filmben szereplő kutya 11 évet élt, 1945. szeptember 1-jén távozott az örök vadászmezőkre.

(Bogi87)
Smoking Barrels: Óz, a csodák csodája
Egy valóban csodás film, amelyen nem fog az idő.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.