Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Pánikfalva


(Panique au village)
Pánikfalva

Tartalom

Cowboy és Indián, a két katasztrófa-gyártó jóbarát elhatározza, hogy felköszönti Lovat a születésnapján. Az ajándéknak szánt grillsütőhöz rendelnek 50 téglát, de 50 milliárd érkezik helyette. Mindent beborít a tégla, még Ló háza is eltűnik a föld színéről. Ráadásul Ló próbálkozása, hogy elnyerje a zongoratanárnő Madame Longrée kegyeit, szintén meghiúsul. Ez volna a világ legborzalmasabb születésnapja? Végződhet ez a nap valami jóval is? A történetből kiderül. (erare)
 
2016. 04. 29. 22:47 

Imádni való ez a film. Semmi értelme, teljesen random módon követik egymást a jelenetek, viszont ez legyen a legnagyobb baj és szerencsére ez is. Jók a poénok, ugyan nem térdcsapkodósan vicces film, inkább kevesebb poént helyez el nagyon ügyesen. Ami viszont abszolút felejthetetlenné teszi, az a látvány. A stop-motion technika alapból jókedvre deríti az embert, a Pánikfalva esetében azonban ez halmozottan igaz, mivel az átlagosnál is egyszerűbb a játékfigurák mozgása, de épp ettől annyira elbűvölő.
A Pánikfalva bátran száll harcba a több százmillió dolláros CGI animációs filmekkel, és sokukat kiütéssel le is győzi.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.