75% 142 szavazat
Papírkutyák

Papírkutyák

Papírkutyák
Filmadatlap
11
Vélemények (11)
16
Szereplők (16)
13
Képek (13)
3
Videók (3)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
bigi  
Gesztesi Károly
Hajdu Steve
Mucsi Zoltán
Scherer Péter
Szarvas József
Kálloy Molnár Péter
Hajdu Steve
Mucsi Zoltán
Scherer Péter
Pikali Gerda
Gesztesi Károly

FILMINFÓ

Kuplung és Csumpi, a két kisstílű bűnöző előzetesben ül. Unalmukban felidézik cellatársuknak az általuk elkövetett balhé történetét. A két kárpátaljai magyar sokféle munkából próbált megélni, kevés sikerrel. Így jött az ötlet, a Pénzmegsemmisítő Raktár kirablásának gondolata. A csapat gyorsan összeáll, minden részletet kidolgoznak. Az akciót sikerrel végrehajtják, ám ettől kezdve elpártol tőlük a szerencse, ami elromolhat, az el is romlik, ők meg ártatlanul kocsmai verekedésbe keverednek. Sok mesének egy a vége, a szabaduló cellatárs elhatározza, hogy lelép a rossz helyen lévő pénzzel.

Forgatókönyvíró: Gyöngyössy Bence, Litkai Gergely
Ország: Magyarország
Premier (HU): 2009.02.19.
 
2021.11.18 Péter Fazekas

legújabb vélemény

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Vidám film! Mucsi meg hatalmas!

0
 
2016.12.01 HercegPeter

Mucsi és Scherer megint óriási. Mind a kettő a jól megszokott karakterét hozza és ehhez csak hozzátesz a többi szereplő. A poénok jók, a jelenetek viccesek. Az Üvegtigrishez és az Argohoz tudnám hasonlítani, hiszen abszurd karakterek, abszurd helyze... Több

0
 
2019.07.27 Ms. Akárki

Zseniális magyar humorú vígjáték. Imádtam. A szereplőgárda pedig még istenibb mint a poénok. Azt a cserépléctörős bemutatót sosem fogom elfelejteni:"D Mucsi hozta a formáját.

0
 
2015.06.16 cunci

Tény, hogy a negatív hozzászólások után, úgy néztem meg a filmet, hogy egy kalap sz.. lesz. Rosszabbra számítottam, de azt kell, hogy mondjam nekem tetszett, jókat nevetem! De kb.ennyi! Nem hagyott bennem maradandó élményt, egyszer meg lehet nézni, de ennyi.

1
 
2015.11.02 sztankobazsi

Remek, szórakoztató magyar film, végig lehet röhögni. Az tetszett benne, hogy bár használja a jól bevált vígjátéki kliséket, de rengeteg pluszt is ad hozzá, és ami fontos: nagyon jók a jellemábrázolások, szerethető figurákat keltettek életre, sőt nagy gondot fordítottak a filmbéli kis részletek kidolgozására is.

0
 

Fülbemászó főcímdalát a Back II Black zenekar énekese, Bebe és az együttes tiszteletbeli vendége, Kovács Áron énekelte fel. Szerző: KaTuS55

#1