53% 86 szavazat
Pasik és csajok

Pasik és csajok

Boys and Girls
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
17
Szereplők (17)
2
Képek (2)
Videók
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Vigyázat, a szex mindent megváltoztat... Jennifer Claire Forlani és Ryan Freddie Prinze Jr. ugyanarra az egyetemre járnak. Már gyerekkoruk óta ismerik egymást, de sosem figyeltek fel igazán a másikra. Jennifer művelt és szórakoztató, független lány, míg Ryan komoly mérnökpalánta, aki örökké valami fontos terven dolgozik éppen. Barátság szövõdik közöttük, megosztják örömeiket és szerelmi kudarcaik történetét. A lány Itáliába készül diploma után. Mindkettejük meglepetésére együtt maradnak egy éjjel. Jennifer javasolja, maradjanak továbbra is csak barátok. Késõ, Ryan már belészeretett. Vissza lehet-e táncolni a vonalról, mely a férfi és nõ közötti barátság határát jelenti? Erre az örök kérdésre próbál válaszolni a friss, fiatalos lendületű vígjáték.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2000.09.14.
 
2016.12.15 Maxima

legújabb vélemény

Sablonos, tipikus amerikai romantikus vígjáték gyenge poénokkal. Felejthető, jóindulattal egyszer nézhető, nem túl összetett film középszerű színészi alakítással.

0
 
2016.11.15 Manfred

Tipikus élethelyzeteket bemutató reális dráma-vígjáték. A szereplők alakítása jó a műfajhoz. Kategóriájában jó film, kellemes kikapcsolódást nyújtott.

0

A film összbevétele 4 050 963 dollár volt (imdb.com).

#1