Játsz egy Opta LED projektorért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Pattaya


(Pattaya)
Pattaya

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
Francky és Kimo arról álmodnak, hogy egyszer otthagyják unalmas városukat, és a sokkal menőbb tengerparti városba, a thaiföldi Pattayába költöznek. A nagy kérdés, hogy hogyan lehet minél olcsóbban eljutni oda. Egy őrült ötlettől vezérelve liliputi szomszédjukat benevezik a Törpe Thai Boksz világbajnokságra. Azonban ami ezután következik arra a legvadabb álmaikban sem gondoltak… (Cinetel)
(Pajor Sándor)
 
2017. 01. 06. 12:59 

Nem igazán ismertem a rendező korábbi filmjeit, szóval nem tudtam, hogy mire számítsak. Végülis nem csalódtam, de nem is váltja meg a világot. Egyszeri alkalomra elmegy. Jelenleg úgysincs jobb vígjáték a mozikban.

 
2017. 01. 08. 13:47 

Azt mondom, hogy nézd meg az előzetesét, és ha az bejön, a filmben sem fogsz csalódni. Én is így tettem, és egyáltalán nem bántam meg a mozijegy árát. Persze nem ez az év legjobb mozija, de simán tudom ajánlani.

 
2017. 01. 07. 22:36 

Azt a rohadt, ez mennyire egy elborult film. Nem tudom, láttam-e már hasonlót, de nem teljesen ép aki ilyen ki tud találni, aztán meg leforgatni. :) Szórakoztató a maga módján, az biztos.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.