Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Pattaya


(Pattaya)
Pattaya

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
Francky és Kimo arról álmodnak, hogy egyszer otthagyják unalmas városukat, és a sokkal menőbb tengerparti városba, a thaiföldi Pattayába költöznek. A nagy kérdés, hogy hogyan lehet minél olcsóbban eljutni oda. Egy őrült ötlettől vezérelve liliputi szomszédjukat benevezik a Törpe Thai Boksz világbajnokságra. Azonban ami ezután következik arra a legvadabb álmaikban sem gondoltak… (Cinetel)
(ps)

Vélemények: Pattaya (2016)

 
2017. 06. 16. 22:54 

Én kedvelem a francia filmeket, viszont az előzetest megnézve éreztem, hogy ez a film kilóg a sorból. Csalódást nem okozott, pontosan olyan a film színvonala, amit az ajánló és a szinopszis sugall. A forgatókönyvírók nem sokat foglalkoztak a történettel. Nagy logikát és értelmet nem kell benne keresni. Akad benne minőségi poén, de fel kell készülni az alpáriságra ami végigkíséri a filmet, így vegyesek az érzelmek.Egyszer nézős vígjáték, ami nem hagy benned mély nyomot, de mint vígjáték jól tud szerepelni. (Az biztos, hogy kell hozzá egyfajta őrült hangulat, inkább társasággal ajánlott.)

 
2017. 01. 06. 12:59 

Nem igazán ismertem a rendező korábbi filmjeit, szóval nem tudtam, hogy mire számítsak. Végülis nem csalódtam, de nem is váltja meg a világot. Egyszeri alkalomra elmegy. Jelenleg úgysincs jobb vígjáték a mozikban.

 
2017. 01. 08. 13:47 

Azt mondom, hogy nézd meg az előzetesét, és ha az bejön, a filmben sem fogsz csalódni. Én is így tettem, és egyáltalán nem bántam meg a mozijegy árát. Persze nem ez az év legjobb mozija, de simán tudom ajánlani.

 
2017. 01. 07. 22:36 

Azt a rohadt, ez mennyire egy elborult film. Nem tudom, láttam-e már hasonlót, de nem teljesen ép aki ilyen ki tud találni, aztán meg leforgatni. :) Szórakoztató a maga módján, az biztos.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.