82% 54 szavazat
Pelenkás bajkeverő

Pelenkás bajkeverő

Mauvais esprit
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
17
Szereplők (17)
11
Képek (11)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Vincent Porel (Thierry Lhermitte) az a fajta üzletember, aki nem riad vissza, hogy tisztességtelen eszközökkel bírja rá tisztességtelen üzletfeleit a megállapodások betartására. Kevesen szeretik, ám mindez nem számít, hiszen fia születik! A boldogságot azonban sok felhő is beárnyékolja. A kis Junior (maga a pelenkás bajkeverő) nem más, mint az a Simon (Michel Muller), akit fia születésének pillanatában véletlenül halálra gázolt, s aki meg van győződve arról, hogy újdonsült apja lopta el terveit. Megpróbáltatásaiért bosszút esküszik, mit sem sejtve arról, hogy új családjában két sárkányszerű nőszemély is vár rá.

Ország: Franciaország, Spanyolország
Premier (HU): 2004.03.04.
 
2018.11.08 Norbert93

legújabb vélemény

Milliószor láttam gyerekkoromban, különösen, hogy a kisöcsém (és az egész család) imádta. Nagyon vicces, nagyon szórakoztató vígjáték egy kis karmával fűszerezve. Véleményem szerint az egyik, ha nem a legjobb "babás" film.

0
 
2017.05.07 mamiéstöti2

A lélekvándorlás fintoraként csöppenhetünk a pórul járt idealista helyzetébe, aki az őt kihasználó családjába születik újjá és bosszút áll, azért amit elkövettek ellene.

0
 
2018.03.23 NFG

Néhol kicsit erőltetett, de összességében nem olyan rossz! Bőven az átlag kategóriába sorolnám! Olyan egyszer nézhető! Esetleg egy vasárnap délutáni kikapcsolódáshoz ajánlanám leginkább!

0
 
2018.07.29 Megamovie

Egy egész jó Nicsak, ki beszél koppintás francia köntösben.Jókat nevettem rajta nagyon vicces a film humora és egy percig se ül le úgy igazán a cselekmény hanem végig izgalmas és szórakoztató. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki szereti a francia humort.

0
 
2015.08.10 tamas84

Igazi élvezetes fekete humor...csíptem.:D

0