Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Holtpont


(Point Break)

Tartalom

Egy fiatal FBI ügynök egy speciális, extrém sportokat űző adrenalifüggő csapat tagjai után nyomoz, akiket óriási léptékű, és tökéletesen kivitelezett rablással gyanúsít. Johnny Utah (Luke Bracey) beépül az élsportolók közé, hogy bebizonyítsa, a bűntényekért Bodhi (Edgar Ramirez) bandája a felelős. Az 1991-es Point Break remake-je.

(hg)
2016. 01. 11. 19:28 

Látványban dúsgazdag, de történetileg néhol elég gyenge. A főszereplő sem a legjobb választás volt. De tisztelendő, hogy CGI mentes!!

2016. 05. 27. 17:02 

Technikai okokból 2 órát késett a vetítés a moziban, de megérte kivárni az eredményt. Nagyon látványos film.

2016. 05. 21. 22:50 

Szerintem ez az egész film jó élményt nyújtott volna, ha nem ezt a címet viseli, és nem harangozták volna be, Holtpont feldolgozásként. Hogy őszinte legyek, mikor a főszereplő gyerek a levegőbe lőve felidézi a klasszikusnak számított jelenetet a 91'-es filmből, a fejemhez kaptam... Rém ciki volt.
A látvány világ csúcs, gyönyörű a film 3D-s élménye is. Ritka az olyan mozi film, amin ennyit tud dobni a 3D-s hatás. Az extrém sportos jeleneteknél a filmzene rá ad egy lapáttal, teljesen lebilincselt az adott jelenet, de körülbelül a film pozitívuma itt le is van tudva.
Egyszer mindenképpen meg kell nézni, mert rossznak nem rossz, csak a cím miatt muszáj összehasonlítani az eredeti filmhez, akkor viszont semmi esélye. Ott a történet, a párbeszédek jobban kiad egy teljes filmet, ennél pedig a kaszkadőr mutatványokon - és a látványon van a hangsúly.
Mindenképpen HD minőségben ajánlott megnézni.

Édgar Ramírez

mint Bodhi (as Édgar Ramírez)

Luke Bracey

mint Utah

Ray Winstone

mint Pappas

Teresa Palmer

mint Samsara

Matias Padin

mint Grommet

Clemens Schick

mint Roach

Tobias Santelmann

mint Chowder

Max Thieriot

mint Jeff

Ericson Core rendező látta el a 2001-es Halálos iramban operatőri teendőit.

(hg)

Ericson Core, a film rendezője látta el a Holtpont operatőri teendőit is, hogy még szorosabb egységet képezzen a látvány és a történet között.

(hg)

A film forgatása között rekordot döntöttek a szörfösök (Makua Rothman és Ian Walsh), ugyanis soha korábban nem sikerült megörökíteni, hogy valaki 100 láb magas hullámot lovagoljon meg.

(hg)
Movieaddicts: Extrémsport promóció
Felesleges (és rossz) remake. Mondjuk mit várunk egy rendezőtől, aki eddig egy filmet rendezett (az mondjuk nem volt rossz), inkább operatőrként keresi a napi betevőt.
VOX: Holtpont
Nem remake ez, sokkal inkább extrém sportpornó – a képzeletbeli Luc Besson produceri egyetem ajánlásával.
Cinestar: Holtpont
A Holtpont, könnyed kikapcsolódást nyújt, amely a két ünnep közötti rohanás kipihenésére tökéletes választás lehet. Az ejtőernyő és a hegymászó kötél erősen ajánlott!


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.