Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Holtpont


(Point Break)
Holtpont

Tartalom

Egy fiatal FBI ügynök egy speciális, extrém sportokat űző adrenalifüggő csapat tagjai után nyomoz, akiket óriási léptékű, és tökéletesen kivitelezett rablással gyanúsít. Johnny Utah (Luke Bracey) beépül az élsportolók közé, hogy bebizonyítsa, a bűntényekért Bodhi (Edgar Ramirez) bandája a felelős. Az 1991-es Point Break remake-je.

(hp)
 
2016. 01. 01. 20:33 

Extrém sportok, akciók, gyönyörű tájak és a belső útkeresés jellemzi a filmet. Elég látványos részek vannak benne, nekem nagy élményt adott! Vannak benne jó elméletek és egy-két vontatott rész is. Amivel nem bírtam azonosulni, hogy a volt extrémsportoló FBI ügynöknek áll és saját sportoló "testvéreit" próbálja lefülelni...

 
2016. 05. 21. 22:50 

Szerintem ez az egész film jó élményt nyújtott volna, ha nem ezt a címet viseli, és nem harangozták volna be, Holtpont feldolgozásként. Hogy őszinte legyek, mikor a főszereplő gyerek a levegőbe lőve felidézi a klasszikusnak számított jelenetet a 91'-es filmből, a fejemhez kaptam... Rém ciki volt.
A látvány világ csúcs, gyönyörű a film 3D-s élménye is. Ritka az olyan mozi film, amin ennyit tud dobni a 3D-s hatás. Az extrém sportos jeleneteknél a filmzene rá ad egy lapáttal, teljesen lebilincselt az adott jelenet, de körülbelül a film pozitívuma itt le is van tudva.
Egyszer mindenképpen meg kell nézni, mert rossznak nem rossz, csak a cím miatt muszáj összehasonlítani az eredeti filmhez, akkor viszont semmi esélye. Ott a történet, a párbeszédek jobban kiad egy teljes filmet, ennél pedig a kaszkadőr mutatványokon - és a látványon van a hangsúly.
Mindenképpen HD minőségben ajánlott megnézni.

 
2016. 05. 27. 17:02 

Technikai okokból 2 órát késett a vetítés a moziban, de megérte kivárni az eredményt. Nagyon látványos film.

Luke Bracey
Édgar Ramírez
Luke Bracey
Édgar Ramírez
Luke Bracey
Édgar Ramírez
Teresa Palmer
Édgar Ramírez
Édgar Ramírez
Luke Bracey
Teresa Palmer
Luke Bracey
Édgar Ramírez
Teresa Palmer
Édgar Ramírez
 

A wingsuit jeleneteket 6 hétig forgattuk, a fiúk fejenként kb hatvanszor ugrottak le a forgatás kedvéért

(lolita13)
 

A Holtpontot 10 országban forgatták, és igazából a sportolók vezették el a stábot a világ legfantasztikusabb helyeire.

(lolita13)
 

Azt a nézőknek kell eldönteni, hogy ezek a fiúk tényleg bűnözők vagy sem. De mentalitásuk mindenképpen egy kicsit Robin Hoodéra hasonlít.

(lolita13)
Movieaddicts: Extrémsport promóció
Felesleges (és rossz) remake. Mondjuk mit várunk egy rendezőtől, aki eddig egy filmet rendezett (az mondjuk nem volt rossz), inkább operatőrként keresi a napi betevőt.
VOX: Holtpont
Nem remake ez, sokkal inkább extrém sportpornó – a képzeletbeli Luc Besson produceri egyetem ajánlásával.
Cinestar: Holtpont
A Holtpont, könnyed kikapcsolódást nyújt, amely a két ünnep közötti rohanás kipihenésére tökéletes választás lehet. Az ejtőernyő és a hegymászó kötél erősen ajánlott!


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.