Játssz Philips tévéért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

T2: Trainspotting


(Trainspotting 2)
T2: Trainspotting

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
Tartalom 3

Négy edinborough-i srác meg a heroin története húsz évvel ezelőtt felforgatta a mozis világot. A durva valóság és az őrült humor nagy találkozásából kultikussá váló film valamint négy feledhetetlen – bár kissé veszélyes – figura született. Most mind a négyen visszatérnek: az évek őket sem kímélték, és ők továbbra sem kímélnek senkit.
Renton, Spud, Begbie és Beteg Srác: a négy régi barát, akit jó viszontlátni (de lehetőleg nem egy sötét sikátorban) újra akcióba lendül. (Intercom)

(hp)
Robert Carlyle
Jonny Lee Miller
Ewan McGregor
 

Ez a második eset, hogy Danny Boyle rendező és Ewan McGregor együtt dolgozik. Korábban 1997-ben dolgoztak együtt Az élet sója című filmen. 2000-ben lett volna egy újabb lehetőségük az együttműködésre A part című filmnél, azonban végül Leonardo DiCaprio kapta meg a főszerepet.

(BéBé)
 

Ez a második eset, hogy Ewan McGregor folytatásfilmben szerepel, tehát ugyanazt a karaktert játsza el újra. Az első ilyen szerepe Obi-Wan Kenobi karaktere volt a Star Wars előzménytrilógiában.

(BéBé)
 

A film "Porno" munkacímmel készült, ami az eredeti Trainspotting regény folyatásnak a címe.

(BéBé)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.