77% 107 szavazat
Próbatétel

Próbatétel

Butterfly on a Wheel
Filmadatlap
8
Vélemények (8)
17
Szereplők (17)
15
Képek (15)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Vesco  
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
Gerard Butler

FILMINFÓ

Abby (Maria Bello) és Neil Warner (Gerard Butler) tökéletes házasságban élnek. A tökéletes élet azonban tökéletes rémálommá válik, mikor egy férfi elrabolja tőlük lányukat, Sophie-t (Emma Karwandy). A titokzatos emberrablót Tom Ryannek (Pierce Brosnan) hívják. Ryan egy jégszívű szociopata, akinek semmi veszítenivalója nincs. A közönséges emberrablónál azért is veszélyesebb, mivel nem a pénzre fáj a foga. Ő a Warner házaspár 10 év alatt felépített példás életét akarja szétrombolni. Különböző szörnyűséges követeléseket küld a szülők felé, egy ízben például felteszi a kérdést nekik: megölnétek egy ártatlan embert, hogy mentsétek a lányotokat? Az idő fogy, a téboly pedig egyre növekszik.

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Kanada
Premier (HU): 2007.11.15.
 
2022.04.26 intovon

legújabb vélemény

Sokan lehúzzák, de...

...szerintem ettől még ez egy jó film. A tempó megfelelő és a feszültségben sincs hiány. A csavarok meg. A kedvenceim benne az összes. (Mert több is van.) Bár Abby-nél voltak árulkodó jelek, attól még hiteles volt az egész, és nem tudtam rájönni, hogy mi Tom indítéka, csak amikor felfedték. Emiatt, véleményem szerint egyszer mindenképp megéri megnézni, ha még nem látta valaki.

0
 
2017.12.07 Berto49

A sok lehúzó vélemény ellenére nekem tetszett, a végére hagyott csavar pedig meglepett. Izgalmas, sodró lendületű thriller amiben a bájgúnár James Bond (Pierce Brosnan) majdnem a végéig ellenszenves figurát alakít, csak az utolsó percekben derül ki, ... Több

0
 
2021.09.12 Klauka89

Nagyon, nagyon jó film. Félve kezdtem el nézni, de aztán nagyon jó kis sztori kerekedett belőle. Egyszer sem gondoltam azt, mialatt néztem, hogy de unalmas. Óriási csattanó a végén. 10/10.

0
 
2021.05.31 uniterra

Nekem nem tetszett. Ez a "ne hívjuk a rendőrséget, mert engedelmeskednünk kell" már lerágott csont. Nem beszélve arról, hogy a valóságban azonnal hívjuk a rendőrséget. Szóval ha irreális egy szitu, innentől kezdve már csak a zavaró lihegések maradtak, s tök mindegy, miféle színpadias megoldás jutott a végére.

0
 
2021.12.02 Vesco

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nézése közben eszembe jutott a Die Hard 3 és A Játsz/Ma. Felvezetésre és karakterbemutatásra kb. 15 percet szánnak, utána beindul a sztori, és pár jópofa csavarral megspékelve végig pörög. Szeretem az ilyen utasítgatós/ feladatvégrehajtós suspense th... Több

0

A film összbevétele 7 432 482 dollár volt (imdb.com).

#1