Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Re: Zero kara hajimeru isekai seikatsu


(Re: Zero kara hajimeru isekai seikatsu)
Re: Zero kara hajimeru isekai seikatsu

Tartalom

Az átlagos középiskolás diák, Natsuki Subaru átkerül egy alternatív fantasy világba, ahol a rejtélyes és gyönyörű ezüsthajú lány, Emilia menti meg az életét. Subaru ügy dönt, a hányatott sorsú lánnyal tart, amíg nem tudja viszonozni a szívességet. Erre hamarosan számos alkalma nyílik, mikor egymás után több ellenfél is rájuk támad, de végül úgy alakul, hogy mindketten életüket vesztik. Subaru ekkor eszmél rá, hogy képes visszafordítani az időt addig a pontig, mikor az alternatív világba érkezett. Az ezáltal meg nem történt eseményekre azonban csak ő emlékszik. Így alkalma nyílik újra és újra kísérletet tenni a saját és Emilia sorsának megváltoztatására.
(hp)
 
2017. 08. 23. 22:46 

Volt már szerencsém hasonló típusú animéhez és szerintem itt is nagyszerűen lett elkészítve. A rajzolása az fantasztikus, hibátlan. A karakterek mókásak, szórakoztatóak és izgalmasak.

 
2017. 09. 09. 14:53 

Ez egy nagyon népszerű anime ezért gondoltam belevágok az elején nagyon tetszett aztán a felétől kezdet lemenni a színvonala és az egész egy nagy depivonat lett +bonyolult szálak.DE.... érdemes megnézni gyakorlatilag nem egy történetet ismerünk meg hanem egy ember mentális világát. gondolkoztam hogy 3 vagy 4 csillagot agyak neki én őszintén 3.28-3.8 öt adnák neki de mivel nincs ezért arra gondoltam hogy végülés az elején egy másodpercig se unatkoztam ezért megadtam neki a 4 csillagot


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.