77% 57 szavazat
Vörös kutya - A kezdetek

Vörös kutya - A kezdetek

Red Dog: True Blue
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
26
Szereplők (26)
10
Képek (10)
2
Videók (2)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Kiderül, hogy hogyan kötött ki a Vörös kutya a Dampier felé vezető úton, aminek következtében később igazi ausztráliai legendává vált.

(ps)

Rendező: Kriv Stenders
Forgatókönyvíró: Daniel Taplitz
Ország: Ausztrália
Premier: 2016.12.26.
Bryan Brown
 
2019.03.08 MMcFly2015

legújabb vélemény

Vörös kutya, aki mellékszereplő a saját filmjében

Hogy őszinte legyek a Vörös kutya nekem nem mond semmit a címe alapján, pedig egy kis keresés alapján rájöttem, hogy regények, és filmek is vannak az állatról. A vörös kutya: A kezdetek c. film az első amit láttam a legendásnak írt kutyáról, viszont sajnos ez nem hozta meg a kedvem, hogy pótoljam a vele kapcsolatos lemaradásom... A film képi világa, és az ausztráliai környezet meglehetősen tetszett, de a történet rém gyenge. A kutya megjelenése, ahogy annak lennie kell, beindítja a cukiság faktort, viszont ezzel a lehetőséggel nem élnek a további játékidő alatt. A kölyökkutya ezen életszakaszát pár perces jelenettel le is tudtuk, és sajnos maga a címadó állat ezek után is, csak a film mellékszereplőjévé válik. Így azt kell mondanom, hogy a kutyás filmek körében is egy gyengécske színvonal az, amit itt láthatunk. Egy ócska (gyerek) szerelem, és egy rém erőltetett indián mendemondára alapozni egy másfél órás filmet, az nekem édes kevés. Bármikor megnézem a klasszikusnak számító Lassie-t, vagy az Úton hazafelé c. filmet, kalandba és kutyákba is többet rejt, mint a Vörös kutya.

0
 
2017.07.09 ollggaalek

A film humora egész jó, persze nem egészen az én stílusom, de ettől eltekintve egyáltalán nem bántam meg, hogy megnéztem. Így másoknak is meleg szívvel tudom ajánlani. Egy igazán kellemes családi filmélmény.

0
 
2017.10.31 Sziszi

Ez egy nagyon emberi történet, engem legalábbis nagyon megérintett. És noha a mondanivalója eléggé habkönnyű módon van tálalva, mégis meg tud maradni az emberben teljesen. Én legalábbis még órák múlva is rágódtam rajta egy kicsit.

0
 

A film a Vörös kutya előzményeit meséli el.Szerző: ps

#1