Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Állva maradni


(Rester vertical)
Állva maradni

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
A forgatókönyvíró Leo Dél-Franciaországba utazik, hogy a farkasokat tanulmányozza. Út közben megismerkedik a szabadszellemű pásztorlánnyal, Marie-vel. Kilenc hónappal később gyerekük születik, azonban a lány otthagyja a férfit a babával és saját édesapjával a tanyán. Leo próbál megfelelni a váratlanul nyakába szakadt egyedülálló apasággal, miközben nem csak, hogy alkotói válsággal küzd, de a környezetében és vele is rendkívül furcsa dolgok történnek.
Az Állva maradni szexualitás feszültséggel átitatott, bizarr fordulatokkal teli, különleges alkotás, többek között a szabadság kereséséről és a felelősségvállalás rémétől. (Mozinet)
(Pajor Sándor)
 
2016. 07. 10. 20:13 

Szép, lassú film, művészi igényességű film. Kell hozzá egy kis türelem, de aki vevő az ilyesmire, annak nagyon be fog ütni. Nálam telitalálat!

 
2016. 09. 08. 19:16 

Kicsit zavarba ejtő, súlyos témákat feszegető film. Nem az ilyenen szocializálódtam, de egész érdekes volt.

 
2016. 06. 29. 22:16 

Igazság szerint én eléggé untam, nagyon nem az én műfajom ez a merengős stílus. Egynek elment, de annyi elég is volt.

India Hair
Damien Bonnard
India Hair
Damien Bonnard
Damien Bonnard
Damien Bonnard
Filmtekercs
Összességében izgalmas, figyelemre méltó Guiraudie újítani akarása, hogy nem ragad le egy bevált sémánál, forgatókönyve kiszámíthatatlan, valóság és fantasztikum között csapong, nem fél, bár nem is akar megbotránkoztatni, egyszerűen naturalista.
Revizor: AHOL BÁRÁNYBŐRBE BÚJIK A FÉKTELEN SZEX, SZABADSÁG ÉS KÉPZELET
Az elvárások elől állandóan félreugró, önmagukat kisiklató vágytörténetek francia mestere játékosan enigmatikus, emberi és mesei filmjének kérdése, hogy a kényszerek felszámolása vajon automatikusan felszabaduláshoz vezet-e. Válaszra persze ne számítsunk. GYENGE ZSOLT KRITIKÁJA.
VOX.hu - Állva maradni
Szeretnél látni egy olyan filmet, amiben Pink Floyd aláfestéssel halálra dugnak egy leépült öregembert? 50/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.