Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Állva maradni


(Rester vertical)
Állva maradni

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
A forgatókönyvíró Leo Dél-Franciaországba utazik, hogy a farkasokat tanulmányozza. Út közben megismerkedik a szabadszellemű pásztorlánnyal, Marie-vel. Kilenc hónappal később gyerekük születik, azonban a lány otthagyja a férfit a babával és saját édesapjával a tanyán. Leo próbál megfelelni a váratlanul nyakába szakadt egyedülálló apasággal, miközben nem csak, hogy alkotói válsággal küzd, de a környezetében és vele is rendkívül furcsa dolgok történnek.
Az Állva maradni szexualitás feszültséggel átitatott, bizarr fordulatokkal teli, különleges alkotás, többek között a szabadság kereséséről és a felelősségvállalás rémétől. (Mozinet)
(ps)
 
2017. 02. 07. 11:00 Nézhetetlen!

Több mint egy óra esélyt adtam ennek a filmnek, de aztán elegem lett belőle. Hosszan, kínos lassúsággal pásztázó természeti képeket mutató snittek, sötétben történő óráknak tűnő autózás, mérhetetlenül ellenszenves szereplők, teljesen irreális cselekmény. Érdemes megemlíteni a női főszereplőt, India Hair a neve, leginkább egy tehénre emlékeztetett (elnézést kérek az igazi tehenektől!) Az apját játszó szereplő pedig előkelő helyet foglalhatott volna el Lombroso született bűnözőket ábrázoló táblázatában. Nevetséges figura volt az őrült hangerővel Pink Floyd zenét hallgató vén trotty is. Szeretnék mindenkit lebeszélni erről a filmről, mert a nézésére szánt idő menthetetlenül elfecséreltté válik.

 
2016. 11. 04. 12:11 

Idegesítő, arcba mászó, nyugtalanságot és szem irritációt okozó film, amit legfeljebb csak a mazochistáknak merek ajánlani.

 
2016. 09. 08. 19:16 

Kicsit zavarba ejtő, súlyos témákat feszegető film. Nem az ilyenen szocializálódtam, de egész érdekes volt.

India Hair
Damien Bonnard
India Hair
Damien Bonnard
Damien Bonnard
Damien Bonnard
Filmtekercs
Összességében izgalmas, figyelemre méltó Guiraudie újítani akarása, hogy nem ragad le egy bevált sémánál, forgatókönyve kiszámíthatatlan, valóság és fantasztikum között csapong, nem fél, bár nem is akar megbotránkoztatni, egyszerűen naturalista.
Revizor: AHOL BÁRÁNYBŐRBE BÚJIK A FÉKTELEN SZEX, SZABADSÁG ÉS KÉPZELET
Az elvárások elől állandóan félreugró, önmagukat kisiklató vágytörténetek francia mestere játékosan enigmatikus, emberi és mesei filmjének kérdése, hogy a kényszerek felszámolása vajon automatikusan felszabaduláshoz vezet-e. Válaszra persze ne számítsunk. GYENGE ZSOLT KRITIKÁJA.
VOX.hu - Állva maradni
Szeretnél látni egy olyan filmet, amiben Pink Floyd aláfestéssel halálra dugnak egy leépült öregembert? 50/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.