76% 141 szavazat
Részeges karatemester 2.

Részeges karatemester 2.

醉拳二
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
24
Szereplők (24)
12
Képek (12)
1
Videók (1)
12
Érdekességek (12)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Az első világháború kitörése előtt, a Mandzsu dinasztia bukása, és az egyre sűrűbb helyi felkelések, népmozgalmak ideje kifejezetten kedvezett egy nagyszabású csempészhálózat kialakításának Kínában. A mindenre hajlandó, eszközökben nem válogató angol konzul vezetésével, a helybeli tisztviselők mohó közreműködésével kísérlet indul a koronaékszerek kicsempészésére az országból. Csak egy valakinek, a legendás hősnek, Huang Fei-hungnak van elegendő bátorsága ahhoz, hogy szembeszálljon az ősi kultúrát sem tisztelő bűnözőkkel...

Ország: Hongkong
Premier: 1994.02.03.
 
2021.03.28 Eastern79

legújabb vélemény

Lenyűgöző koreográfia

Ez a kedvenc filmem Jackie Chantől. A végén a nagy leszámolás... zseniális. Elképesztő a koreográfia, szerintem az egyik leglátványosabb, amit a pályafutása alatt megmutatott a tudásából. Páratlan harcművész, nem vitás.

1
 
2018.09.12 Norbert93

A film folytatása sokat váratott magára, de nem okozott csalódást. Kellően humoros és idétlen, a koreográfia páratlan és Jackie Chan utánozhatatlan.

0
 
2015.04.26 Bizsu82

Gondoltam egyszer megnézek egy ilyen filmet is, de nagyon nem jött be. Értelmetlen, sztorija sincs, Jackie Chan karaktere sem tetszett. A film nagyon egysíkú, unalmas.

0
 
2016.10.04 zoleykrajcsi

Aki szereti a hasonló filmeket, annak kihagyhatatlan a Részeges karmester 2. Én magam jól szórakoztam rajta, igaz, korábban lehetőségem volt rá, hogy megnézzem a film vágatlan verzióját is, azért az jobb.

0
 
2016.09.17 Macskínó

Az első Részeges karatemester igazi film unikum számomra, a második rész egy kicsivel alulmúlta. Ha nem ez lenne a rész neve kapna önmagában öt csillagot de így csak 4 jár. A Jackie Chan filmeket ajánlom mindenkinek aki szereti a Bud Spencer és Terence Hill filmeket!

0

A film összbevétele 311 546 543 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A filmben van egy jelenet, melyben Jackie Chan egy vonat tetejéről ugrik le. A sanghaji csapat rendezte el a habszivacsokat, amik majd Jackie-t védik, és egy részüket vízszintesen, a többit függőlegesen rakatta le. Az előkészületekben egy Agen nevű harcművész is segédkezett, és követte az utasításokat, de nem tudott jól kantoniul. Jackie kantoniul kérte meg Agent, hogy a szivacsokat függőlegesen tartsák, ami olyan, mintha sanghaji nyelvjárásban azt mondanánk: "lyukasszuk ki a szivacsot". Agen továbbította a kérést. A helyiek furcsállták, mégis követték az utasítást, és elkezdték öklözni a habszivacsot. Azt hitték, a lyukon keresztül össze akarják kötni a szivacsokat. Mikor Jackie meglátta, hogy mit csinálnak, azt sem tudta, sírjon vagy nevessen.Szerző: Thibo84

#2
 

Sokak szerint a filmtörténet egyik legjobb harcjelenete a Részeges karmester 2-ben látható.Szerző: Bogi87

#3
 

Megválasztották a legjobb ázsiai filmnek.Szerző: Bogi87

#4
 

Az Egyesült Államokban, mint minden távol-keleti alkotást, ezt is megvágták, a végén kívül lerövidítették a részegen éneklős jelenetet, és mivel átszinkronizálták, a teljes hangsávot is újra kellett készíteni, még a zenét is. Szerző: Bogi87

#5