Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Reszkessetek, betörők! 2.: Elveszve New Yorkban


(Home Alone 2: Lost In New York)
Reszkessetek, betörők! 2.: Elveszve New Yorkban

Tartalom

Újra megismétlődnek a két évvel korábbi események, csakhogy Kevin most New Yorkban kénytelen egyedül tölteni a karácsonyi ünnepeket. A fiú belopózik a Plaza Hotelbe, ahol azonban összefut két régi ismerősével, Harryvel és Marvval. A börtönszökevények megpróbálnak bosszút állni, azonban Kevin eszén nem lesz könnyű túljárniuk.
(hp)
 
2015. 01. 16. 16:26 

Bár az első film sem volt egy nagy eresztés, mégis rengeteg emlék köt a filmhez, melyet menetrend szerint adtak le a csatornák minden évben az ünnepek alkalmával. A második rész felnőtt szemmel kifejezetten gyenge lett, de arra még így is elég, hogy a család egy jót szórakozzon. Önmagában filmélménynek azonban nagyon kevés.

 
2015. 05. 12. 18:46 

Macaluay Culkin még mindig nem fogyott ki az ötletekből a betörők elűzésére.Joe Pesci-nek nem ajánlom,hogy alábecsülje a 8 éves kisfiút.Szorakoztato és egy percig sem unalmas családi film.Nekem nagyon tetszett.

 
2015. 05. 14. 13:24 

Nekem jobban tetszett,mint az első rész,bár lehet csak mert ezt láttam először. Hatalmasakat,szinte fulladásig röhögtem a poénjain gyerekkoromban,de most már csak nosztalgiából néztem bele. Ambivalens érzéseim támadnak, valahányszor megnézem a filmet. Alapvetően egy gyerekfilm, melynek sztorijában akkora felületességek vannak, ami csak egy 10 évesnek nem szúr szemet. Éles ellentétben áll viszont az a rész, mikor Kevin válogatott módszerekkel ejti csapdába,illetve kínozza meg a betörőket, akik való életben már az elején lenyomorodtak volna mindezektől. Ez a képi világ talán túlságosan is erős egy gyereknek, aki azt hiheti, semmi baja sem lesz az embernek,ha 20 méterről téglával fejbe dobják, vagy ugyanennyit zuhannak.
De lényeg a lényeg, hogy gyerekként hatalmasat lehet szórakozni rajta,úgyhogy jó filmnek tartom.

Rob Schneider
 

Kevin családja átutazóban a Dolphin hotelben szállt meg.

(mamiéstöti2)
 

Több száz galambot képeztek ki a híres parkban játszódó jelenethez. Az egyik galamb majdnem belerepült Daniel Stern szájába, amikor az üvöltözni kezdett.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A vadgalambos fenyőfadísz történetét és magát a díszt is kifejezetten a film kedvéért készítették és találták ki.

(ArpiHajdu és Réci)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.