73% 138 szavazat
Rocktábor 2. - A záróbuli

Rocktábor 2. - A záróbuli

Camp Rock 2: The Final Jam
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
31
Szereplők (31)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

Hol nézheted

FILMINFÓ

Mitchie visszatért barátaival a Rocktáborba, készen arra, hogy zenéljen, táncoljon és jól érezze magát. A "barátja" is ott van. Egy új tábor nyílt a tó túloldalán, ami a versengés vagy a viszály légkörét teremti… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2010.09.29. | Disney+ (2022.06.14.)

Rocktábor  (2008)

 
2020.04.21 Yosihiro

legújabb vélemény

Rocktábor 2 - Poptábor 2

Hááát igen nem sikerült az újjítás és ismét popzenét kaptam ami ugyan nem rossz de lehetett volna a filmben több tartalom. Ez a folytatás kicsit furcsán idnul de aztán érthető hogy egy újabb év elteltével mingint elindulnak atáborba. A történet nem rossz dde mégis valahogy az az érzése az embernek hogy hiányzik belőle valammi plussz. na ez a plussz miatt nem tud a film a jó filmek közé tartozni. A zene jó ás a táncos részek is remek koprodució de hol a tartalom kérdem én. A zene és a történet nincs szinkronba. Ezt a második részt szerintem a titnik kedvéért csinálták. A főhőst én nehezen ismertem fel mintha lefogyott volna. Összességében a történet közepes a rendezés jó a szereplők közepes és a zene is jó. Nem tudok három csillagnál többet adni erre a részre sem. Nekem nem tudott olyat adni ez a film amiért jó lenne. Talán végre a szerelem kibontakozása és a csók amit a tinik annyira vártak ez lehetett egy plusz de ettöl több nincs a filmben, Ajánlani tudmom egy kellemes családi kikapcsolódásnak megfelel. Remélem több részt nem fognak forgatni az már nagyon sablonos lenne..... Üdv Yosi

0
 
2019.07.30 Ms. Akárki

Régen nagyon szerettem. Tipikus Disney stílusú zenés szerelmi szálas tinifilm. A zenéit még ma is szívesen meghallgatom. Demi Lovato volt aki feljavította a film minőségét a hangjával. Jonas Brothers-t annyira nem kedveltem, de nincs rossz hangjuk.

0
 
2015.04.29 Zsofi821

Sokkal többet vártam a második résztől, a dalok és a táncok tetszettek, de ez kevésnek bizonyul még egy musical esetében is. A karakterek sem mutattak semmi érdekeset.

0
 
2016.04.27 ereln

A zenék nagyon tetszenek a filmben, de amúgy elég unalmas és lapos a film, amolyan tipikus Disney-s tinifilm, de a zenék tényleg ütnek benne. Annak örültem, hogy kicsit háttérbe szorították a Jonas tesókat.

0
 
2015.11.02 Vivi02

Ez a rész már keményebb, vagányabb. ütősebb. versenyláz beindul. Itt a végére tényleg a zene és a mulatság kap szerepet. A zenék ebben a részben is viszont nagyon jók.

0
 

A Jasont alakító Kevin Jonas 43 madáretetőt kapott a rajongóktól.Szerző: Yosihiro

#1
 

Ebben a részben 1500 rajongót hívtak meg a Sztár Tábor színpadára.Szerző: Yosihiro

#2