N/A
Rómeó és Júlia - musical

Rómeó és Júlia - musical

Rómeó és Júlia - musical
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
13
Szereplők (13)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

2005. augusztusában a Rómeó és Júlia című nagysikerű musical a Szegedi Szabadtéri Játékokon vendégszerepelt, ahol a hatalmas méretű színpadon, monumentális díszletekkel, káprázatos jelmezekkel és több, mint 200 táncos és statiszta közreműködésével 7 előadásban, 30 ezer néző láthatta.A Shakespeare színműve alapján készült mű története mindenki számára ismerős. Gérard Presgurvic, a zeneszerző és egyben szövegíró, így nyilatkozott az alkotásról: "A Rómeó és Júlia a világirodalom legromantikusabb és legtragikusabb darabja. Ennél jobb téma nem is kell egy jó musicalhez, hisszen van benne minden: gyűlölet, szerelem, félreértés, halál, esküvő, szabadság. Mindezen túl arra törekszem, hogy a Rómeó és Júlia ürügyén sok-sok új és aktuális érzést fedezzek fel magamban."

Forgatókönyvíró: Gérard Presgurvic
Ország: Magyarország
Premier: 2004.11.30.
Csuha Lajos
Dolhai Attila
Szinetár Dóra
Szinetár Dóra
Dolhai Attila
Szinetár Dóra
Dolhai Attila
Szinetár Dóra
 
2017.03.08 GedyPapa

legújabb vélemény

Kiváló alkotás, amit volt szerencsém az eredeti felállással élőben megtekinteni. A dalok nagy részét fejből fújom, amihez kellettek azok a hangok, amelyek megszólaltatták őket. A MÁZS-Bereczki-Dolhai triót nehéz lesz bárkinek is überelnie ebben a darabban!

0
 
2015.02.09 czardora

Egyszerűen fantasztikus! Nagy kár, hogy mire megnézhettem volna a megszokott színészek(Dolhai,Bereczki,Mészáros) kiszállt a műsorból. De biztosan az új színészekkel is remek!

0
 

2004. január 23-án mutatták be az előadást Budapest.Szerző: GedyPapa

#1
 

Az eredeti felállásból ma már csak Szabó P. Szilveszter (Tybalt), Földes Tamás (Lőrinc barát) és Csuha Lajos (Capulet) játszik a darabban a Budapesti Operettszínházban.Szerző: GedyPapa

#2