69% 115 szavazat
Romper Stomper

Romper Stomper

Romper Stomper
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
15
Szereplők (15)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum

FILMINFÓ

Melbourne, Ausztrália. A helyi szkinhedek haragjukat a vietnami bevándorlókon töltik ki, akiknek a jelenléte - véleményük szerint - veszélyezteti a város faji tisztaságát. A felcukkolt vietnamiak azonban megelégelik az állandó zaklatást, és egy nap keményen visszavágnak... Dühös, kompromisszumokat nem ismerő történet arról az erőszakról és gyűlöletről, amely manapság világszerte tapasztalható, amikor a munka nélkül tengődő fiatalok az "idegeneket", a bevándorlókat vádolják saját bizonytalanságukért.

Ország: Ausztrália
Premier (HU): 2006.08.15.
Russell Crowe
 
2021.09.30 Drawen H.

legújabb vélemény

Semmi köze!!!

Nos, először is semmi köze a Gyűlölet c. filmhez. Jómagam darkosként nap mint nap találkoztam velük. Sokkal műveltebbek és megfontoltabbak, mint amit a film közvetít. Bármely történelemtanár igen komoly eszmefuttatásba gabalyodna velük. Mivel nem volt hova menniük, így a D.M. klubba jártak. Ez egy ellenpropaganda, ami szellemi toprongyként állítja be a kopaszokat. Egy DM-es, aki pártatlan.

0
 
2015.04.26 wirwil

A Davey-t játszó színész volt a legjobb a filmben, olyan ismerősnek is tűnt ráadásul.... De nem, mert a film vetítése után öngyilkos lett, vonat alá vetette magát... :( Russel Crowe írt az emlékére egy számot: http://www.tudou.com/programs/view/8eYBE... Több

0

A film összbevétele 175 340 dollár volt (imdb.com).

#1