Játssz Philips tévéért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Rosewood


(Rosewood)
Rosewood

Tartalom

A sorozat középpontjában Dr. Rosewood, egy miami-i patológus áll, akinek figyelmét semmi nem kerülheti el, ha a holttestek elemzéséről, és a halálesetek pontos okának megállapításáról van szó. (hp)
2015. 12. 19. 23:50 

Se nem okos, se nem izgalmas, engem már a pilotnál elvesztettek. Láttunk már ilyet éppen elégszer. Ha már újoncokról van szó, maradok a Playernél.

2016. 07. 19. 23:53 

Azt még rá lehet fogni, hogy van egy sajátos humora, de ez nem túl sok akkor, ha az egész vontatott és unalmas. Egyébként pont olyan érzésem van, hogy az ilyen jellegű sorik ideje már lejárt, ettől többet kell adni, pláne ha erős a mezőny, és tényleg válogatni kell, hogy mit nézzen az ember.

2016. 06. 24. 11:38 

Hát ahogy az előttem szólók is, én sem vagyok éppenséggel túlságosan elégedett, és akkor finoman fogalmaztam. A trailer alapján láttam benne fantáziát, de nálam kasza lett az első epizód után. Talán egyszer bedarálom, ha úgy leszek idővel, de nem fogom sajnálni, ha erre nem kerül majd sor.

Morris Chestnut
Morris Chestnut
Jaina Lee Ortiz
Morris Chestnut
Anna Konkle
Anna Konkle
Morris Chestnut
Morris Chestnut
Anna Konkle
Morris Chestnut
Gabrielle Dennis
Jaina Lee Ortiz


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.