Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Rosewood


(Rosewood)
Rosewood

Tartalom

A sorozat középpontjában Dr. Rosewood, egy miami-i patológus áll, akinek figyelmét semmi nem kerülheti el, ha a holttestek elemzéséről, és a halálesetek pontos okának megállapításáról van szó. (hp)
 
2015. 12. 19. 23:50 

Se nem okos, se nem izgalmas, engem már a pilotnál elvesztettek. Láttunk már ilyet éppen elégszer. Ha már újoncokról van szó, maradok a Playernél.

 
2016. 02. 22. 19:56 

A sorozat középpontjában Dr.Rosewood ,egy Miami patológus,akinek semmi sem kerülheti el a figyelmét a holttestek kielemzéséről és okának kiderítéséről karöltve a csinos és fiatal Annalise Villával.Összességében egy jópofa heti ügyes felállású sztorikat felvonultató sorozat ,amelynek főszereplői és sztorija is nagyon jól működik.

 
2016. 07. 19. 23:53 

Azt még rá lehet fogni, hogy van egy sajátos humora, de ez nem túl sok akkor, ha az egész vontatott és unalmas. Egyébként pont olyan érzésem van, hogy az ilyen jellegű sorik ideje már lejárt, ettől többet kell adni, pláne ha erős a mezőny, és tényleg válogatni kell, hogy mit nézzen az ember.

Morris Chestnut
Morris Chestnut
Jaina Lee Ortiz
Morris Chestnut
Anna Konkle
Anna Konkle
Morris Chestnut
Morris Chestnut
Anna Konkle
Morris Chestnut
Gabrielle Dennis
Jaina Lee Ortiz


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.