78% 103 szavazat
Rövidzárlat 2.

Rövidzárlat 2.

Short Circuit 2
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
17
Szereplők (17)
10
Képek (10)
Videók
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A nagysikerű Rövidzárlat fõszereplőjét hamar a szívünkbe zártuk: Johnny-t, a robotgépet külsőre ugyan semmi sem különböztette meg a futószalagról legördülő társaitól, az acélos borítás azonban egy érzőszívû lényt takart. A kedves és naiv gépember most újra színrelép, s ha lehet még több kalandba bonyolódik, mint előző alkalommal. Ezúttal a nagyváros forgatagában kell megállnia a helyét megátalkodott gonosztevők és veszélyes huligánok között, s az sem könnyíti meg hősünk helyzetét, hogy egy kapzsi bankár is meg akarja kaparintani.

Rendező: Kenneth Johnson
Forgatókönyvíró: Brent Maddock, S. S. Wilson
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1990.12.20.

Rövidzárlat  (1986)

Fisher Stevens
Jack Weston
Michael McKean
Michael McKean
Fisher Stevens
Fisher Stevens
Cynthia Gibb
 
2017.07.06 sajvi

legújabb vélemény

Bár az előző résznél sokkal gyengébben teljesített még mindig egy nagyon kedves film a Rövidzárlat. Az a fajta alkotás, amit bármikor meg lehet nézni, könnyed, jó hangulatú. A cselekmény ugyan nem annyira érdekes, de még mindig izgalmas tud lenni.

0
 
2016.11.04 achyles77

Hiába egyszerűen imádom 5-öst, emlékszem, amikor először láttam az első részt gyerekkoromban, engem egyszerűen lenyűgözött a film és még a mai napig le tud nyűgözni. Hihetetlenül jó humorú film, amit szerintem minden generációnak érdemes megnézni.

0

A film összbevétele 21 630 088 dollár volt (imdb.com).

#1