Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Én és a mostohám


(Sage femme)
Én és a mostohám

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
Claire szülésznőként dolgozik, és imádja a munkáját. Egy nap hosszú idő után felbukkan életében egy rég nem látott ismerős, Beatrice, aki édesapja egykori szeretője volt és szinte mindenben a megfontolt és visszafogott Claire ellentéte. A különös találkozás teljesen felforgatja a nő mindennapjait. Szembe kell néznie a régi sérelmekkel, ugyanakkor Ő az egyetlen, aki támaszt nyújthat a súlyos betegséggel küszködő egykori mostoha anyjának. (ADS Service)
(ps)
 
2017. 07. 14. 03:10 

Elég mély film lett az Én és a mostohám, és igen erős témákat feszeget, amiket képes értelmesen kibontatni, anélkül, hogy fárasztóvá, vagy didaktikussá válna. Egy élmény volt, mondjuk azt, félévente egyszer jöhet egy ilyen, ha értitek, mire gondolok... Provost's film is an altogether beautiful thing, a single vision (writer-director) throbbing with truthful understanding of women, and sorrow, regret, salvation and vegetable gardening.

 
2017. 07. 13. 05:23 

Kell hozzá türelem, de érdemes neki időt hagyni. Elég lassú tempójú film, nem merném mindenkinek ajánlani, de már csak a két főszereplő alakítása miatt is megéri a rá fordított időt. Nekem bejött, de azért előbb nézzétek meg az előzetest, mielőtt rohannátok a moziba. :)

Catherine Deneuve
Catherine Frot
Catherine Frot
Catherine Deneuve
 

A filmet a 67. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon is bemutatták.

(hp)
VOX: Én és a mostohám
Franciásan bohókás. Klisésen hangzik, de tulajdonképpen tökéletes jellemzése ez Martin Provost új filmjének, amelyben, nem mellékesen, két pazar színésznő néz egymással farkasszemet. 65/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.