Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Sakáltanya


(Coyote Ugly)
Sakáltanya

Tartalom

Violet álma, hogy befutott zenész legyen, akit világszerte ünnepelnek. Ezért útra kel, hogy a nagyvárosban próbáljon szerencsét. Hamarosan azonban rá kell jönnie, hogy az élet nem ilyen egyszerű. Hogy fenn tudja tartani magát, munkát vállal a Sakáltanyában, egy züllött kocsmában, ahol csak csajok dolgoznak. Belevaló barátnőivel lassan felfedezi, hogyan érheti el célját. A világ a lábaik előtt hever.
(kázsé)
 
2016. 10. 15. 21:03 

Egy jó kis zenés film, amelynek alaptörténete egy tipikus hollywood-i sztori, amelyben a kisvárosi lány a nagy városba utazik, hogy valóra váltsa álmait. Sokan akarnak betörni a zeneiparba, Violet sincs ezzel másképp, ám ő nem énekes, hanem dalszövegíró akar lenni, amihez le kell küzdenie lámpalázát és magának kell elénekelnie saját dalait. A sablonosnak ható történetet kiegészítik a jobbnál-jobb zenék és táncok, az amerikai pub-ok botrányos világa és persze a kötelező romantikus szál, amelyhez egy igazán összeillő párost sikerült találniuk a készítőknek Piper Perabo és Adam Garcia személyében. Ez az a film, amely egy elmaradhatatlan darabja a '90-es évek, fiatalokról szóló filmes felhozatalának és amelyről 10-ből 9-szer nem kapcsolok el, ha a tévében rábukkanok.

 
2017. 07. 12. 15:25 

Számomra ez egy átlagos alkotás. A történet alap, a színészek nem kiemelkedőek, semmi újat nem tud mutatni.

 
2016. 10. 22. 15:04 

Megint valakinek sikerül az álmát valóra váltania. Ez lenne a tipikus alapsztori, de ez valahogy mégis mást adott, bár nem tudom miért , de ez a film mindig bennem marad.Jó zenék vannak benne! "Papamaci" jót alakít.

 

A film rendezője, David McNally a Sakáltanya előtt egy Budweiser Tv reklámjáról vált híressé, amelyet a Super Bowl alatt vetítettek.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Adam Garcia túl jól táncolt, így a rendező megkérte, hogy a táncolós jeleneteiben a mozdulatai úgy hassanak, mintha amatőr lenne.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Piper Perabo a szex jelenetek többségében test dublőrt kért.

(ArpiHajdu és Réci)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.