Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Sakáltanya


(Coyote Ugly)
Sakáltanya

Tartalom

Violet álma, hogy befutott zenész legyen, akit világszerte ünnepelnek. Ezért útra kel, hogy a nagyvárosban próbáljon szerencsét. Hamarosan azonban rá kell jönnie, hogy az élet nem ilyen egyszerű. Hogy fenn tudja tartani magát, munkát vállal a Sakáltanyában, egy züllött kocsmában, ahol csak csajok dolgoznak. Belevaló barátnőivel lassan felfedezi, hogyan érheti el célját. A világ a lábaik előtt hever.
(kázsé)
 
2015. 01. 19. 11:38 

Tetszett ez a film, egészen élvezhető, aranyos történet érdekes karakterekkel, jól végigvitt történettel és hatalmas zenékkel. Érdemes időről-időre egy ilyen filmet is megnézni, hogy az embernek kicsit megjöjjön az életkedve, mert ezeket az erős, kitartó, életteli szereplőket nézve az ember el tudja hinni, hogy nem minden szörnyűséges azért ebben a világban.

 
2016. 06. 06. 16:04 

Elcsépelt, amerikai romantikus mozi, DE! De valamiért mégis szerethető, hangulatos, kikapcsolós film. Igazi feel good movie! Több, mint 10 éve láttam először, akkor tetszett nagyon, most valahogyan újra előkerült, és ugyanúgy elvarázsolt!

 
2016. 09. 28. 14:33 

Nagyon imádnivaló film :) Imádtam benne az összes karaktert, főleg a csajokat. Összeszedett kis történet, izgalmas, nagyon jól fel lett építve. Tini korom kedvenc filmje volt, biztos sokan vannak még így vele. A cím magát is imádom: Sakáltanya. Lehengerlő film, nagyon jó zenékkel megspékelve. Mindenki nézze meg, nem fogtok csalódni. Mondhatni már szinte klasszikus.

 

A film rendezője, David McNally a Sakáltanya előtt egy Budweiser Tv reklámjáról vált híressé, amelyet a Super Bowl alatt vetítettek.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Adam Garcia túl jól táncolt, így a rendező megkérte, hogy a táncolós jeleneteiben a mozdulatai úgy hassanak, mintha amatőr lenne.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Piper Perabo a szex jelenetek többségében test dublőrt kért.

(ArpiHajdu és Réci)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.