72% 272 szavazat
Scooby Doo 2: Szörnyek póráz nélkül

Scooby Doo 2: Szörnyek póráz nélkül

Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed
Filmadatlap
15
Vélemények (15)
19
Szereplők (19)
13
Képek (13)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Ennyi kísértet egyszerre még soha nem kísértett. Kezdődhet Scooby-Doo és a Rejtély Rt. legnagyobb vadászata. Egy talányos gonosztevő tartja rettegésben Menőfalva lakóit. A titokzatos rém szörnymasinájával egymás után éleszti újra a Rejtély Rt. összes eddigi ellenségét. Így aztán Frednek, Daphnénak, Bozontnak, Velmának és Scooby-Doo-nak minden csavaros ötletre, furmányos furfangra szüksége lesz, hogy megállítsák a rémes szörnyáradatot. A csapat kis híján szégyenben marad, mert Scoobyn és Bozonton kitör a frász, úgyhogy a két jó barát hamar nekilát kieszelni egy titkos tervet, amivel bebizonyíthatják nyomozói zsenialitásukat.

Rendező: Raja Gosnell
Író: James Gunn
Forgatókönyvíró: William Hanna, Joseph Barbera
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier (HU): 2004.04.08.
 
2021.05.14 Máki

legújabb vélemény

A meséket se szerettem, de ezt pláne nem. Olyan bugyuta volt az egész, és kínos is. Vicces akar lenni, de inkább förtelmes.

0
 

A gyermekemmel kellett megnézni, aki nagy Scooby fan,és meglepődve tapasztaltam, hogy tetszik, leköt, és még izgulok is rajta, sőt néha nevetek is!!! Gyermekkel kötelező. :)

0
 
2017.07.23 Orosz István

Szerintem ez egy jól sikerül rajzfiml, jól sikerült filmes változata. Ha a Scooby-Doot mint rajzfilmet mai fejjel nem is tudnám megnézni, azért a filmes változatát igen.

0
 
2019.07.26 Ms. Akárki

Tökéletes folytatás. A szereplőgárda is tökéletes. Örülök, hogy az eredeti felállásban tértek vissza a Rejtély Rt. tagjai. Látványos, akciódús és pörgős. Sarah Michel Gellar-t ismét imádtam. Remélem lesz még ezzel a szereplőgárdával esetlen folytatás majd. Álmodozni lehet:D

0
 
2016.10.14 lolita13

nagyon szerettem kicsiként ezt a sorozatott és filmet is nagyon szertem. Aligvártam, hogy kiderüljön ki a szörny mert mindig próbáltam kideríteni :)

0

A film összbevétele 181 466 833 dollár volt (imdb.com).

#1