63% 48 szavazat
Segítség, felszarvaztak!

Segítség, felszarvaztak!

Spaghetti a Mezzanotte
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Savino, a felesége által fogyókúrára kényszerített ügyvéd rájön, hogy nem csak ő csalja meg feleségét, de őt is felszarvazták. A feleség a dolgot egyelőre avval álcázza, hogy akit Savino a szeretőjének hisz, valójában egy építész, aki férje születésnapjára felújította a régi telekházukat. Savino beveszi a dolgot, de a kínos dolgok és helyzetek nem váratnak magukra. Kezdődik avval, hogy a házavató partin egy hullát kell rejtegetnie a vendégek elől.

Rendező: Sergio Martino
Ország: Olaszország
Premier (HU): 1985.05.02.
 
2019.05.14 Yosihiro

legújabb vélemény

Segaítség felszarvaztak

Egy Olasz vígjátékot láttam amiben talán kissé túlzásként vették a humor azon részét ahol a föhössel történik valami. A jajveszékelés kicsit ha nem nagyon irritáló lehet. A történet maga pedig egy Francia komikusra emlékeztet L. de Funes . A cselekmény vonalvezetése gyermetegen naiv. A szerelmi viszonyok és épp egy bérgyilkos halála valamint a hullának a komikus elrejtése ez mindig remek vígjáték alap. Az Olasz mentalitás érzödik a filmen és ez talán jól is mutatkozik a filmvásznon. Összeségében a képi vágással nem voltam megelégedve sem a hanggal. A szereplök viszont szerintem jöl játszottak. A film ettöl függetlenül nem érdemel három csillagnál többet. Pozitívumként az összhatást írhatnám és akkor talán ki is fogytam a plusz kategoriákból. A negatívumok csak szakszmai szemmel nézve a nézök szemszögéböl eredöen tudom felhozni ami talán sokunkban a javeszékelös túl eröltetett humor lehet. Ajánlani merem azoknak akik szeretik az olasz mentalitást humort kis erotikát. Üdv Yosi

1
 
2015.08.12 dulkap

Miután az első 25 perc arról szólt, hogy a főszereplő állandóan kiabál valamitől és percenként csúszik le a nadrágja, úgy éreztem ez nem nekem való film. Lehet, hogy ez humor, de ezt a fajtát, akkor nem nekem találták ki.

0
 
2017.01.19 DarkLion

Számomra meglepően jó volt, igazi mocskos olasz komédia.

0