84% 245 szavazat
Segítség, hal lettem!

Segítség, hal lettem!

Hjælp! Jeg er en fisk
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
20
Szereplők (20)
12
Képek (12)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
era93  

FILMINFÓ

Pecás, Csilla és Dagi egy este megszöknek otthonról és a tengerparton egy hóbortos tudós elrejtett laboratóriumára bukannak. Mindenféle kotyvalékok fortyognak az asztalon, a legkülönösebb az az itóka, amely tengeri élőlényekké változtatja az embert. Hogy, hogy nem, egy csepp bizony lecsúszik a szegény kis Csilla torkocskáján, és rögvest magával ragadja egy hívatlan hullám. Bátyja önszántából követi a kis tengeri csillagot halacska képében, és kis csapatuk hamar kiegészül a medúzává változott Dagival, okulárés unokatestvérükkel. A varázslat ellenszere is valahol a tenger mélyén pihen, ezt kell felkutatniuk hidegvérűvé vált hőseinknek, míg a víz felett a lelkiismeretfurdalástól… Több

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország, Egyesült Királyság, Franciaország, Kanada, Spanyolország, Írország, Dánia, Észtország, Lettország
Premier (HU): 2003.09.04.
 
2019.07.23 Ms. Akárki

legújabb vélemény

Egyik kedvenc mesém. Tanulságos és végletekig gyönyörű a tenger élővilágával. Elképesztő kalamajkába keverednek, ahogy próbálják felkutatni a halláválás ellenszerét. A zenéje gyönyörű. A mai napig imádom.

0
 
2018.02.14 Artemisia

Gyönyörű, kalandos, aranyos mese. A karakterek nagyon szerethetőek, a gonosz hal és a cápa karakteres anatgonisták, a tengeri élővilág grafikája pedig szép. A Némó nyomában előtt megalapozta a tengert átszelő kicsi halak történetét.

4
 
2018.03.30 hackerjulcsi

Szuper mesefilm, de tényleg. A vége, amikor átváltozik hallá az ember, az egyszerűen bennem maradandó nyomokat hagyott gyerekkoromból, olyannyira, hogy több, mint 10 év távlatából is van, hogy visszajön a rémálmaimban... Jó ötlet, derék kivitelezés, de gyerekként túlontúl ijesztő és fura volt - talán pont ezért imádtam.

0
 
2018.03.25 NFG

Az egész rajzfilmet imádtam! A zenék kifejezetten dallamosak, a történet is szokatlan és egyedi! És a legfontosabb, hogy van benne tanulság, ami miatt érdemes is megnézni!

0
 
2017.11.27 Sem Rorrey

Gyerekkoromban rengetegszer láttam, nagyon kedveltem. Valamiért néha kicsit ijesztőnek találtam, de pont annyira, hogy mindig jó volt újra megnézni.

0