Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Serpico


(Serpico)
Serpico

Tartalom

Frank Serpico a rendőrakadémia elvégzése után egy New York-i rendőrörsre kerül. A tanultak szerint akar eljárni hivatásában, ám napról-napra világosabb lesz számára, hogy az alvilág korrupciója a rendőrök közé is begyűrűzött. Serpico továbbra is kiáll igazáért és harcol a bűnözés ellen, idővel felismeri, hogy a gonosztevők nem kint az utcán, hanem kollégái között keresendők. (erare)
 
2017. 05. 13. 15:06 

Engem nagyon idegesített Al Pacino hippis kinézete, ruházata, a játéka sem volt kimondottan zseniális, a sztori meg kissé egysíkú; mindenki megkenhető, csak Frankie/Pacino nem. A rendőrségi korrupció első alapfilmje, azóta a téma számtalanszor visszatért. Nehezen nézném meg újra.

 
2015. 06. 24. 11:29 

Imádom az olasz filmeket és ez sem okozott csalódást. Al Pacino remekül alakít benne. Van egy különleges hangulata a filmnek. Remek színészi alakítás, remek rendezés, igazán magával ragadó film.

 
2015. 10. 25. 12:35 

Al Pacino egyik igazi klasszikusa. Izgalmas és eredeti alakítás. Hozza azt amit egy akció-drámától elvárhatunk. Érdemes akár többször is megnézni, hogy a részletekre is odafigyeljen az ember.

 

A 10. legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1973-ban.

(dulkap)
 

Al Pacino ezt a filmet az egyik legnagyobb színészi teljesítményeként tartotta számon.

(Bogi87)
 

A forgatás előtt Al Pacino a szerepre készülve hosszú időt töltött az igazi Frank Serpicoval.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.