Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A gyanú árnyékában


(Shadow of a Doubt)
A gyanú árnyékában

Tartalom

A gyanú árnyékában című film történetének középpontjában a Newton család háziasszonyának öccse áll, pontosabban annak látogatása. Úgy tűnik a váratlan vendégnek jól megy sora, ám hamarosan két ismeretlen férfi is megjelenik a családi otthon környékén, akikről kiderül, hogy detektívek. A két nyomozó Charles bácsi megfigyelésével foglalkozik, ugyanis kiderül a távoli rokonról, hogy egy gyilkosság legfőbb gyanúsítottja. Ám a bácsi nem nézi tétlenül, hogy rács mögé dugják... (erare)
Joseph Cotten
Joseph Cotten
Hume Cronyn
Joseph Cotten
 

A filmben ábrázolt kisváros, ahol csupa szörnyűség történik visszatér David Lynch 1991-es filmjében, a Twin Peaks-ben, valamint Stephen King regényeiben is.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film egyik hősnőjének Alfred Hitchcock az Emma nevet adja édesanyja után. Emma a filmben egy kedves, mosolygós szereplő, de a rendező élete vége felé elárulta egy interjúban, hogy anyja nem igazán törődött vele. Egy karácsony reggel még azon is rajtakapta őt, hogy az Alfrednek szánt ajándékokat átpakolja a fivére karácsonyi zoknijába.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez Teresa Wright és Henry Travers második közös filmje. Az első a Mrs. Miniver (1942) volt.

(rbernadett)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.