Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Shaolin


(Xin shao lin si)
Shaolin

Tartalom

A viszálykodó hadurak hatalomért folyó harcai után a Shaolin templom békés szerzeteseire hárul a feladat, hogy feltakarítsák a szemetet, ápolják a sérülteket és próbálnak védelmet biztosítani a gyengéknek és a szegényeknek. A legtöbb gondot az ifjú Hao Jie (Andy Lau – Warlords) okozza, kegyetlensége és könyörtelen módszerei sok szenvedést okoz a civil lakosságnak.Amikor Hao egy másik hadúr, Cao által szőtt árulás áldozatává válik, menekülni kénytelen, és a szerzetesek között (köztük Jackie Chan), egy rejtett templomban talál menedéket. Ahogy telik az idő, Hao egyre közelebb kerül a lelki békéhez – Cao azonban a nyomában van, és hamarosan a templomot is eléri a háború. A békés szerzetesek úgy döntenek, harcba szállnak, és Cao serege egy stílussal találkozik, melyet még sosem láttak: a legyőzhetetlen Shaolin Kung Fu-val (britex)
 
2017. 03. 23. 11:25 

A keleti filmes pátosz, kicsit más mint az a normál itt is megszokott nyugatias...minden igényesen megoldott a zenétől kezdve a harci jelenetek kivitelezéséig. Nekem semmi kivetnivaló nem volt benne.

 
2015. 07. 19. 15:48 

Jó volt, de kicsit zavart ott engem Jackie Chan, akinek a jelenléte elvitte komédiába a dolgot. Ami nem állt jól az egész filmnek.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.