Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Mutassatok egy hőst!


(Show Me a Hero)
Mutassatok egy hőst!

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
Nick Wasicko a New York állambeli Yonkers egyik legfiatalabb polgármestereként vonult be a történelembe. A férfi megbotránkoztató terv kivitelezéséhez fog hozzá: bérlakásokat építtet az afroamerikai lakosok számára a város fehérek által lakott negyedében. Az ebből adódó politikai és faji viták és zavargások megbénítják az önkormányzat működését, és rövidre zárják Nick politikai karrierjét. (erare)
 
2017. 08. 23. 22:40 

Nekem ez nagyon nem tetszik, nehezen emészthető és semmi olyan nincs benne amit vártam. Teljesen más a stílus és nagyon lehúzó volt számomra. Nem ajánlom senkinek.

 
2016. 12. 31. 22:07 

Ez egy politikus története, de váratlanul és nagyon megdöbbentő. Elképesztő atmoszférája van a filmnek. Mindenkinek nagyon ajánlom!

 
2016. 11. 03. 10:12 

Mutassatok egy hőst...és írok köré egy tragédiát, tényleg mintha csakis bukásra lennének ítélve. Bár egy kicsit szájbarágós filózós mondatokkal van megtűzdelve, ettől eltekintve nagyon jó a történetvezetése.

Oscar Isaac
Oscar Isaac
Oscar Isaac
Oscar Isaac
Oscar Isaac
Carla Quevedo
Catherine Keener
Winona Ryder
Oscar Isaac
James Belushi
Oscar Isaac
Oscar Isaac
Alfred Molina
LaTanya Richardson
Revizor: MUTATTAK
Kompromisszum- és pátoszmentes minisorozat az HBO-tól, melyben egy politikus jót tesz, s ebből hosszú távon sokaknak jó származik – neki viszont minden távon csak a rossz. Oscar Isaac kiváló, Bruce Springteen sokat zenél. Az élet pedig megy tovább. KOVÁCS GELLÉRT ÍRÁSA.
Smoking Barrels: Mutassatok egy hőst!
A Show Me a Hero összesen kb. hat óra, de ilyen rövid idő alatt is elérte, hogy abszolút meghatározó sorozatélménnyé váljon. (10/10)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.