Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Shrek


(Shrek)
Shrek

Tartalom

Egyszer, egy távoli mocsárban, élt egy morcos ogre, név szerint Shrek. A zöld szörny nyugalmas életét egy nap fenekestül felforgatta az, hogy furcsábbnál furcsább lények tűntek fel a mocsárban. A három vak egér, a gonosz farkas, a hét törpe, a három kismalac, és további furcsa alakok hemzsegtek életterében. Shrek elment a nagyúrhoz, hogy tegyen valamit az ügyben. Csakhogy előbb ki kell mentenie Fionát a tűzokádó sárkány fogságából, hogy az hozzámehessen Lord Farquaadhoz. Az ogrét útján a szószátyár Szamár kíséri el, és nagy kalandjuk során az is kiderül, hogy nem is a sárkány a legnagyobb probléma. 
(SódóGA)
 
2015. 01. 23. 19:42 

Mindenképp minden korosztálynak látnia kell. Egyedülálló humorú, jól kidolgozott karakterek. Kár, hogy nem álltak meg a második után, így egy kicsit elvesztette jelentőségét, de azért nekem tetszik.

 
2015. 02. 10. 21:14 

Alap! Vicces, látványos, szórakoztató és érdekes, ahogy a sok mesehőst egy kalap alá hozták össze. Nálam 5/5.

 
2015. 02. 24. 10:42 

Aranyos kis mese, modern előadásban. Tetszik. Jól kitalálták a karaktereket, a történet is kedves, humoros!

 

Shrek, Fiona és Szamár hangjait adó Mike Myers, Cameron Diaz, Eddy Murphy a munka során soha nem találkoztak egymással, mivel külön mondták fel a szövegüket.

(Laca92)
 

Közel 100 szobrot Fiona tervezése során.

(Laca92)
 

Világszerte bruttó 484,409,218 dolláros bevételt produkált, 60 000 000 dollárból jött létre.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.