Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Sin City - A bűn városa


(Sin City)
Sin City - A bűn városa

Tartalom

Sin City egy korrupt és végtelenül romlott város, ahol a gyengéknek esélyük sincs a túlélésre. Mindeki vágyik valamire, van aki bosszúra, van aki megváltsára, és olyan is akad, akit egyszerre hajt mindkettő. Az rendőrautók szirénájának hangját csak a halálhörgések szakíták félbe.
Frank Miller kultikus képregényéből a szerző, Robert Rodriguez és a társrendezőként feltűnő Quentin Tarantino forgatott filmet, mely egyedülálló atmoszférájával a 2005-ös év egyik legmerészebb hollywoodi produkciója volt. 
(hp)
 
2015. 04. 22. 22:07 

Ilyen egyedi mű ritkán születik. Minden képkockájáról világít a kreativitás, még akkor is, ha csak egy fekete képernyőt bámulunk két fehér ponttal a közepén. A szereplőgárda 10/10, Frank Miller pedig betegesen brilliáns.

 
2016. 01. 09. 03:44 

Remek szereposztás, kiváló alapanyag, rendkívül erős látványvilág és atmoszféra, minden, ami egy neo-noire-hoz szükséges. Rodriguez, Miller és Tarantino összetéveszthetetlen alkotása minden idők egyik legjobb képregény adaptációja, ehhez pedig nem sok kétség férhet.

 
2014. 11. 02. 11:00 

A Sin City nagyszerűen egyensúlyozik a képregény és a film médiumai között, a végeredménye pedig egy minden szempontból egyedülálló alkotás, de a finomabb lelkűek jobb, ha elkerülik. Sokszor leírtam, de most is csak azt tudom mondani, minden filmet a maga műfajában kell vizsgálni, és ha ezt nézzük, Sin Citynek ott a helye a legjobbak között.

Devon Aoki
Bruce Willis
Mickey Rourke
Alexis Bledel
Mickey Rourke
Alexis Bledel
Nick Stahl
Devon Aoki
Nick Stahl
Alexis Bledel
Nick Stahl
Bruce Willis
Elijah Wood
Alexis Bledel
Jaime King
 

Miller először nem szerette volna Mickey Rourke-t Marv szerepében, de Rodriguez rendezett egy találkozót, ami után Miller azt mondta, hogy Rourke a megtestesült Marv.

(mamiéstöti2)
 

A zöld háttér előtt kék testmaszkban kellett Nick Stahl-nak lenni, mert csak ebből a színből tudtak digitálisan sárgát csinálni.

(mamiéstöti2)
 

Frank Millernek konkrét elképzelése volt a pincérnő hangszínéről, így mikor meghallotta Brittany Murphy-t azonnal neki adta a szerepet.

(mamiéstöti2)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.