Játsz egy Opta LED projektorért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
Sin City - A bűn városa

Tartalom

Sin City egy korrupt és végtelenül romlott város, ahol a gyengéknek esélyük sincs a túlélésre. Mindeki vágyik valamire, van aki bosszúra, van aki megváltsára, és olyan is akad, akit egyszerre hajt mindkettő. Az rendőrautók szirénájának hangját csak a halálhörgések szakíták félbe.
Frank Miller kultikus képregényéből a szerző, Robert Rodriguez és a társrendezőként feltűnő Quentin Tarantino forgatott filmet, mely egyedülálló atmoszférájával a 2005-ös év egyik legmerészebb hollywoodi produkciója volt. 
(hp)
 
2016. 05. 05. 09:44 

TETSZETT! Ajáni tudom! Érzelem dús! Idegállapotomba kerültem!

 
2016. 02. 10. 10:59 

Irgalmatlanul nagy film. Elképesztően jól megírt történet ami végig feszült nem laposodik. Erőteljes színészi alakítások főleg Marv karaktere, de mindegyik színész hozza a tőle elvárható szintet. Engem lenyűgözött csak ajánlani tudom.

 
2016. 06. 15. 12:49 

Klassz film, jócskán megelőzte a manapság annyira dübörgő képregényfilmek idejét. Nagyszerű casting volt benne, tényleg mindenki azt a szerepet kapta, ami a leginkább illett rá, és természetesen a vizuális megvalósítás is pazar.

Devon Aoki
Bruce Willis
Mickey Rourke
Alexis Bledel
Mickey Rourke
Alexis Bledel
Nick Stahl
Devon Aoki
Nick Stahl
Alexis Bledel
Nick Stahl
Bruce Willis
Elijah Wood
Alexis Bledel
Jaime King
 

Miller először nem szerette volna Mickey Rourke-t Marv szerepében, de Rodriguez rendezett egy találkozót, ami után Miller azt mondta, hogy Rourke a megtestesült Marv.

(mamiéstöti2)
 

A zöld háttér előtt kék testmaszkban kellett Nick Stahl-nak lenni, mert csak ebből a színből tudtak digitálisan sárgát csinálni.

(mamiéstöti2)
 

Frank Millernek konkrét elképzelése volt a pincérnő hangszínéről, így mikor meghallotta Brittany Murphy-t azonnal neki adta a szerepet.

(mamiéstöti2)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.