Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Sírhant művek


(Six Feet Under)
Sírhant művek

Tartalom

A családfő, karácsony éjszakáján tragikus balesetben életét veszti. Fia, Nate épp az ünnepekre érkezik, azonban nem csak édesapja halálával, hanem anyja lelkiismeret-furdalásával is foglalkoznia kell. Anyja ugyanis bevallja, hogy megcsalta férjét, de a helyzet csak bonyolódik, amikor kiderül, hogy Nate húga drogozik, bátyja pedig homoszexuális. A fiú egyetlen mentsvára szenvedélyes barátnője, Brenda, akivel a hazafele vezető úton ismerkedett meg. Azonban csakhamar kiderül, hogy Brenda családja sem különb, mint a sajátja.
(hp)
 
2016. 06. 06. 08:44 

Olyan ez a sorozat, mint egy Coen-mozi. Rendkívül sötét humorú, abszurd, de mindeközben iszonyatosan intelligens. Engem már az első résszel levett a lábamról, az egyik legjobb (ha nem...) széria amit valaha láttam. A sztori kifogástalan és bizarr, az alakítások tökéletesek az atmoszférája pedig egészen egyedülálló. Ilyen egy igényes sorozat!

 
2015. 05. 13. 11:58 

Talán ez volt az első olyan sorozat, ami valami teljesen újat tudott mutatni a korábban megszokott szappanoperákhoz és krimi sorozatokhoz képest. Különleges hangulata van, érdekes a világa és életszerűek a szereplők. A későbbi Dextert játszó Michael C. Hall már ebben a sorozatban is remekel.

 
2015. 12. 28. 14:23 

Nem csoda, hogy agyondíjazták a sorozatot, mindet meg is érdemelte. Egyszerre lenyűgöző és zavarba ejtő, a lezárása pedig az egyik legjobb, ami valaha is készült. Ha kimaradt, és eljutottál odáig, hogy ezt olvasod, akkor mindenképp pótold, garantálom, hogy nem fogsz csalódni.

Rachel Griffiths
Lauren Ambrose
Jayma Mays
 

Az Empire magazin 2008-ban minden idők 27. legjobb sorozatának választotta a Sírhant műveket.

(hp)
 

Az HBO már az első rész bemutatása után egy héttel berendelte sorozat második évadát.

(hp)
 

Alan Ballt testvérének halála ihlette a sorozat megírására.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.