Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Sírhant művek


(Six Feet Under)
Sírhant művek

Tartalom

A családfő, karácsony éjszakáján tragikus balesetben életét veszti. Fia, Nate épp az ünnepekre érkezik, azonban nem csak édesapja halálával, hanem anyja lelkiismeret-furdalásával is foglalkoznia kell. Anyja ugyanis bevallja, hogy megcsalta férjét, de a helyzet csak bonyolódik, amikor kiderül, hogy Nate húga drogozik, bátyja pedig homoszexuális. A fiú egyetlen mentsvára szenvedélyes barátnője, Brenda, akivel a hazafele vezető úton ismerkedett meg. Azonban csakhamar kiderül, hogy Brenda családja sem különb, mint a sajátja.
(hp)
 
2015. 05. 13. 11:58 

Talán ez volt az első olyan sorozat, ami valami teljesen újat tudott mutatni a korábban megszokott szappanoperákhoz és krimi sorozatokhoz képest. Különleges hangulata van, érdekes a világa és életszerűek a szereplők. A későbbi Dextert játszó Michael C. Hall már ebben a sorozatban is remekel.

 
2015. 09. 16. 09:49 

Utánozhatatlan sorozat, értelmes és nem annyira amerikai, de nagyon mulattató és elgondolkodtató sorozat.

 
2016. 07. 06. 10:19 

A világ legjobb sorozata és méltatlanul kevesen ismerik hazánkban. De Tv-ben sem ismételték sosem halálra mint a gagyikat... Ennek a sorozatnak tényleg mondanivalója, értelme van. Sokszor újranéztem már az életem során, főleg mikor valami miatt padlóra kerültem, és mindig segített talpraállni. Minden néző talál magának legalább egy karaktert akivel azonosulni tud. És kifejezetten örültem hogy TV sorozatban végre láthattam normális, nem eltúlzott meleg kapcsolatokat, párokat.

Rachel Griffiths
Lauren Ambrose
Jayma Mays
 

Az Empire magazin 2008-ban minden idők 27. legjobb sorozatának választotta a Sírhant műveket.

(hp)
 

Az HBO már az első rész bemutatása után egy héttel berendelte sorozat második évadát.

(hp)
 

Alan Ballt testvérének halála ihlette a sorozat megírására.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.