49% 33 szavazat
Hó az édenkertben

Hó az édenkertben

Snow in Paradise
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
26
Szereplők (26)
5
Képek (5)
2
Videók (2)
4
Érdekességek (4)
Díjak
2
Filmkritika (2)
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Dave a piti bűnözők életét éli London drogokkal és erőszakkal körülvett részén. Mikor az egyik akciója során megölik a legjobb barátját, úgy dönt, hogy megváltozik, és a megbánás útjára lép. Felfedezi az iszlám hitet, amiben lelki békére talál - de a múltja továbbra is… Több


Rendező: Andrew Hulme
Forgatókönyvíró: Martin Askew, Andrew Hulme
Ország: Egyesült Királyság
Premier (HU): 2015.04.16.
 
2016.10.13 pav

legújabb vélemény

Én azt mondom, így kell egy karriert elkezdeni. Andrew Hulme előtt még nagy jövő állhat, rég láttam már ilyen erős atmoszférával rendelkező thrillert, ebben a műfajban viszonylag kevés film születik az utóbbi időkben, de ez nagyon jól esett, így kell ezt. Izgalmas film, bátran merem ajánlani.

0
 
2015.04.23 Zsofi821

A néző könnyen a film hatása alá kerül. Erős színészi játék, képek, zene , és nem utolsósorban lélekábrázolás. Művész és gengszterfilm keverék, igazi thriller.

0
 
2015.10.30 dubzsu

Érdekfeszítő, lebilincselő, izgalmas atmoszférával rendelkező thriller. Az emberi lélek mélyére ás, felzaklat és mindvégig leköti a figyelmet, fordulatos.

0
 
2015.05.05 goldfisy

Érthetetlen akcentusok, erőszak, vér és drogok. Ennyiben ki is merül a film. Legnagyobb baja, hogy semmi újat nem mutat az angol külvárosi gengszteréletről.

0
 
2016.05.19 jazzy

Hát igazából nem dobtam tőle hátast. Azt nem mondom, hogy rossz film, de láttunk már ilyenből eleget, bár azt meg kell hagyni, megvannak a maga pillanatai a filmnek, amikor kellően feszes és el tudja kapni a figyelmet, de nálam ez a zsáneren belül közepes, talán attól valamivel jobb film.

0
 

Ez Andrew Hulme első filmje.Szerző: hp

#1
 

A Hó az édenkertben a Londoni Filmfesztiválon debütált a nagyközönség előtt.Szerző: hp

#2
 

A filmet a 2014-es Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon is bemutatták.Szerző: hp

#3
 

A film cselekménye megtörtént eseményeken alapszik.Szerző: hp

#4
 
Értékelés: 5/10
(2015. 04. 17.)
Csak egy újabb erőszakos film
Andrew Hulme mindenki által thrillernek titulált, szerintem nem thrillerje olyan, mint egy több sebből vérző Guy Ritchie film. Érthetetlen akcentusok, erőszak, vér, drogok és a bajba jutott főhős. Hiába a Cannes-i jelölés, láttuk ezt már többször, ráadásul mindannyiszor sokkal jobban. Több
 
Értékelés: 7/10
(2015. 08. 04.)
London mélyén
Stílusosan is lehet valaki piti. Allah szeret Téged. Az elsőfilmes rendező nem most találkozik először az alvilággal és ez meg is látszik. Bűnös mozi nevetés nélkül. Több