84% 418 szavazat
South Park: Nagyobb, hosszabb és vágatlan

South Park: Nagyobb, hosszabb és vágatlan

South Park: Bigger, Longer & Uncut
Filmadatlap
35
Vélemények (35)
31
Szereplők (31)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
10
Érdekességek (10)
1
Díjak (1)
Filmkritika
10
Cikkek (10)
Fórum

FILMINFÓ

Miután South Parkban bemutatják a legújabb Terrence & Phillip filmet, valósággal elszabadul a pokol. Amíg a kölykök rajonganak a filmért, a felháborodott szülők elintézik, hogy lecsukják Terrencéket, és Kyle mamája vezetésével hadat üzennek Kanada ellen. Cartman, Kyle, Stan és Kenny alászállnak… Több


Forgatókönyvíró: Trey Parker, Matt Stone
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2000.08.24.
 
2023.09.27 Slasher

legújabb vélemény

South Park film

Ó, igen. Ez az olyan animációs film, ami a Top 1 helyen van a legkedvencebb animációs filmjeim között. DVD-n is megvan, és már hatszor láttam ezt a filmet. Trey Parker és Matt Stone South Park sorozatáról 2022. decemberénél hallottam, de akkor kezdtem el, amikor láttam a Nagyobb, hosszabb és vágatlan filmet. A filmben az animáció zseniális, és öröm hallani a karakterek hangját, mert van több kedvencem belőle. A zenéket többször hallgatom, és szerintem tök menő! Ha választanom kell a kedvenc zenéimet innen, akkor a Mountain Town, a Wendy's Song és a What Would Brian Boitano do? zenék lennének azok. Annyira ajánlom ezt a filmet a South Park rajongóknak, hogy nagyon fogják élvezni!

0
 
2017.11.12 Laca//Ho/rr/oR//

Aki szereti és látta már a sorozatot, annak nem volt meglepetés a film humora. Jó agyzsibbasztó viccek vannak benne, tele fekete humorral. Az egyetlen ami nem tetszett, hogy a magyar szinkron hangjuk nagyon gyenge volt.

0
 

Miután megnéztem a filmet,elkezdtem nézni a sorozatot. Agyament,és nyers,kemény,de stílusos és ütős poénok.Nekem a figurák is nagyon bejönnek.

0
 
2017.07.11 Deku

Igazából nem meglepő maga a film hisz pont olyan mint a sorozat. Ami pedig teljesen elmebeteg, kicsavart és poénos. Nagyon beteg poénokat tudnak elsütni de aki nézi a sorozatot az tudja mire számítson.

0
 
2017.05.25 GedyPapa

Elég megosztó maga a sorozat is, de a filmmel sikerült emelniük a tétet. De nagyon jól tették. Nagyon vicces, kiváló film a megszokott magas poénfaktorral. Én többször is végignevettem.

0

A film összbevétele 6 000 000 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A "Blame Canada" című számot jelölték Oscar-díjra is!Szerző: GedyPapa

#2
 

A teljes széria történetében ebben a filmben láthattuk először Kenny arcát.Szerző: hp

#3
 

2009-ben a South Park: Nagyobb, hosszabb és vágatlan lett minden idők legjövedelmezőbb korhatáros animációs filmje.Szerző: hp

#4
 

A stáblista szerint Saddam Hussein (Matt Stone) és a Sátán (Trey Parker) is önmagát alakította.Szerző: hp

#5