Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A Birodalom visszavág


(Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back)
A Birodalom visszavág

Tartalom

Az egyik utolsó felkelő támaszpont hófödte lankáit birodalmi lépegetők lepik el. Leiának, Han Solónak, és Chewbaccának menekülőre kell fognia, a nagy sietségben azonban kénytelenek elfogadni Lando Calrissian segítségét, de csapdába esnek. Miközben őket elfogják, Luke a Dagobah rendszerben az utolsó Jedi mestert, Yodát keresi.
(Beke Gábor)
 
2017. 08. 01. 12:22 

Ebbe a részben az első rész okozta izgalmat, még csak fokozni tudták. Tetszik a havas bolygó, a birodalmi lépegetők. A csata jelenetek. Minden meg van benne, hogy kalandos, és szórakoztató legyen.

 
2016. 12. 12. 23:22 

Egész tűrhető kis film lett. Látványra mindenképpen maxos lett de a sztorija itt ott gyenge lábakon állt Legalábbis lenne miben kötekedni ha arról lenne szó. Viszont eme hiányosságokat elnézve egész viselhető.

 
2017. 03. 06. 12:32 

A sorozat legjobban sikerült része szerintem, amit a legtöbben idéznek és tudnak fejből. A történet és a látvány is kiváló. Akárhányszor meg tudnám nézni, bármilyen nyelven.

Harrison Ford
Billy Dee Williams
Harrison Ford
Carrie Fisher
 

A filmből ki lett vágva egy jelenet, amelyben Leia és Han beszélgetése alatt, Wampák törnek be a lázadók főhadiszállására.

(Scramananga)
 

A Rotten Tomatoes oldalán 94%-os értékelést kapott 88 kritika alapján.

(Bogi87)
 

A Rotten Tomatoes TOP 100 akció-, és kalandfilm kategória listájának 39.helyén áll.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.