Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A Jedi visszatér


(Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi)

Tartalom

Han Solo és Leia Jabba fogságában sínylődnek, ám Luke a segítségükre siet, és megmenti őket a biztos haláltól. Ezzel azonban koránt sem értek véget  feladatai, ahhoz ugyanis, hogy.megküzdhessen Darth Vaderrel, Jedivé kell válnia. Ennek érdekében visszatér Yodához, hogy tovább fejleszthesse képességeit. A felkelők a Halálcsillag elpusztításával végleg megszabadulnhatnának Darth Vadertől és sithektől, azonban a Birodalom csapdába csalja őket.
(Beke Gábor)
 
2016. 04. 11. 20:29 

Ezt a filmet nem tudom az egekbe magasztalni mivel nagyon nem az én szájízemnek megfelelően alakult. Annyira rossz nem volt a történet, de az, ahogy tálalták nem vette be a gyomrom.

 
2017. 08. 01. 12:24 

A cím nagyon találó lett, Jedi visszatér, értik Darth Vaderre, aki a végén újra Anakinként néz szembe a Sithekkel. Ez a legjobb rész szerintem, örök klasszikus.

 
2016. 12. 14. 22:39 

Ez a film egy katasztrófa. Akkora csalódást okozott, hogy azt elképzelni se tudtam volna az elején. Egyszer mindenképpen vállalható mivel annyira nem lett rossz mint gondoltam. Nézhető kategória simán.

Carrie Fisher
Harrison Ford
Carrie Fisher
Ian McDiarmid
Ian McDiarmid
Carrie Fisher
Carrie Fisher
Harrison Ford
David Prowse
Mark Hamill
Carrie Fisher
Mark Hamill
Mark Hamill
 

Yoda mester jellegzetes külső vonásait Albert Einsteinről mintázták.

(Szilonka)
 

A legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1983-ban.

(dulkap)
 

1983-ban a legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.