Játssz egy Philips tévéért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Star Wars - Az ébredő Erő


(Star Wars: Episode VII - The Force Awakens)
Star Wars - Az ébredő Erő

Tartalom

2015-ben az új trilógia Az ébredő Erő című részével visszatér a mozikba a legendás Star Wars-franchise.

(hp)
2015. 12. 18. 20:38 

Sosem voltam Star Wars fan, de nem is utáltam soha. Egyszerűen csak nem ragadott magával az univerzum. Nos ez most sem történt meg, de alapvetően egész jól szórakoztam rajta. A látvány nagyon jó lett és végre nem olyan mű, mint az I-II-III esetében, így azt nagyon élvezetes volt nézni. A poénok is nagyon jók voltak, még ha talán egy Star Wars filmhez képest egy kicsit sok is, aminek a komolyan vehetőség látta kissé kárát. Sajnos a forgatókönyv nem túl eredeti, de legalább senkinek a kezét nem vágják le ezúttal. Kylo maszkos szinkronja vállalhatatlan lett sajnos. Olyan mint régen az alámondásos filmek magyar hangja. Spoilerezni nem akarok így nem megyek bele több részletbe, amiből van pozitív és van negatív is. Összességében egy szórakoztató nosztalgiamozi, a hibái ellenére. Gyenge 4*...

2016. 07. 11. 01:26 

Te jó ég! Hát ez valami őrületesen jó lett. A Star Wars visszatalált önmagához.

2016. 02. 14. 05:47 

Megérte várni, mert én személy szerint azt kaptam, amit vártam ettől a filmtől. Óriási látvány, kellően csavaros történet, izgalmas új karakterek, és a hamisíthatatlan Star Wars atmoszféra. Ennél egyértelműbb 5 csillagot eddig még nem adtam.

 

Entertainment Weekly értesülései szerint Daniel Craig is szerepelt az ébredő Erőben , egy rohamosztagos bőrébe bújt .Ezt Craig később letagadta.

(tnncastiel@gmail.com)
 

Harrison Ford árverésre bocsátja Han Solo bőrdzsekijét, melyet a Star Wars - Az ébredő Erő-ben viselt. Az ikonikus színész a befolyó összeget az epilepszia kutatására kívánja fordítani. Az aukció apropója, hogy Ford lánya maga is epilepsziás, így a színész úgy döntött, hogy a betegség gyógymódját kutató 'Finding a Cure for Epileppsy and Seizures (FACES)' kutatóközpontot támogatja az adományával.

(hp)
 

A produkció forgatókönyvét piros lapokra nyomtatták, mely garanciát jelentett arra, hogy ne kerüljön ki idő előtt a szkript. Ha ugyanis ezek a lapok szkennelés után olvashatatlanok lennének.

(hp)
Movieaddicts: Ismét velünk van az erő!
Jó lett Az ébredő erő, meg lehet nyugodni.
VOX: Star Wars: Az ébredő Erő
32 évet kellett várni arra, hogy a Csillagok háborúja Hanostul, Csuvistul, Millennium Falconostul, Tie Fighterestül, rohamosztagostul, Leiástul és droidostul végre felébredjen tetszhalott állapotából. J.J. Abrams: köszönjük!
Filmtrailer: Az Erő krónikája
J. J. Abrams-nek a Star Trek után sikerült megreformálnia a Star Wars Univerzumát is. Amikor a régi karakterek megviselt fizimiskája feltűnik a vásznon, a meghatottság könnycseppjei ragyognak a szemeinkben, az újak pedig vagy a szívünkbe lopják magukat vagy majd csak megszokjuk őket valahogy. Kár, hogy a történelem ismétli önmagát.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.