Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Star Wars - Az ébredő Erő


(Star Wars: Episode VII - The Force Awakens)

Tartalom

2015-ben az új trilógia Az ébredő Erő című részével visszatér a mozikba a legendás Star Wars-franchise.

(hg)
2016. 05. 21. 17:53 

Ettől is többet vártam a beharangozó után. Persze az alap dolgokkal nem volt baj de a Disney kicsit elrontotta. Női klónok?! Hát az nekem furcsa volt. Meg a főgonosz is egy kölyökképű,cseppet sem ilyesztő figura. Inkább ne vette volna le a maszkot . A régi szereplők nélkül nem sokat ért volna.

2016. 05. 21. 14:15 

A legellegrosszabb "Star Wars" az idézőjel helyett képzeljük oda a Mickey egér füleket. Sajnos látszik hogy nem az öreg Lucas fejéből pattant ki, a sztori utánzása-koppintása a nagy trilógiának, olyan szálakkal vegyítve mint a rohamosztagosok 3. birodalomhoz való hasonlítása. A főgonosz pedig olyan mint Perselus Piton kamaszkorában, kár volt azt a maszkot levenni. Han Solo kinyírása pedig megbocsáthatatlan bűn.

2016. 05. 29. 16:40 

Hát van annyira jó film ez is, mint a többi Star Wars mozi, de semmi több. Talán az ami feljebb emeli az előző szériától, hogy a régi színészeket is belevették, ami pozitív hatásal van rá. A vége nem tetszett.

Harrison Ford

mint Han Solo

Mark Hamill

mint Luke Skywalker

Carrie Fisher

mint Princess Leia

Adam Driver

mint Kylo Ren

Daisy Ridley

mint Rey

John Boyega

mint Finn

Oscar Isaac

mint Poe Dameron

Lupita Nyong'o

mint Maz Kanata

Harrison Ford árverésre bocsátja Han Solo bőrdzsekijét, melyet a Star Wars - Az ébredő Erő-ben viselt. Az ikonikus színész a befolyó összeget az epilepszia kutatására kívánja fordítani. Az aukció apropója, hogy Ford lánya maga is epilepsziás, így a színész úgy döntött, hogy a betegség gyógymódját kutató 'Finding a Cure for Epileppsy and Seizures (FACES)' kutatóközpontot támogatja az adományával.

(hg)

A produkció forgatókönyvét piros lapokra nyomtatták, mely garanciát jelentett arra, hogy ne kerüljön ki idő előtt a szkript. Ha ugyanis ezek a lapok szkennelés után olvashatatlanok lennének.

(hg)

Kylo Ren (Adam Driver) dublőre Tóth Gyula volt.

(hg)
Movieaddicts: Ismét velünk van az erő!
Jó lett Az ébredő erő, meg lehet nyugodni.
VOX: Star Wars: Az ébredő Erő
32 évet kellett várni arra, hogy a Csillagok háborúja Hanostul, Csuvistul, Millennium Falconostul, Tie Fighterestül, rohamosztagostul, Leiástul és droidostul végre felébredjen tetszhalott állapotából. J.J. Abrams: köszönjük!
Filmtrailer: Az Erő krónikája
J. J. Abrams-nek a Star Trek után sikerült megreformálnia a Star Wars Univerzumát is. Amikor a régi karakterek megviselt fizimiskája feltűnik a vásznon, a meghatottság könnycseppjei ragyognak a szemeinkben, az újak pedig vagy a szívünkbe lopják magukat vagy majd csak megszokjuk őket valahogy. Kár, hogy a történelem ismétli önmagát.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.