73% 223 szavazat
Langolierek - Az idő fogságában

Langolierek - Az idő fogságában

The Langoliers
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
16
Szereplők (16)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
1
Filmkritika (1)
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A Los Angeles-i repülőtéren a bostoni éjszakai járat indulását váró gyanútlan utasok még úgy hiszik, hogy eseménytelen repülőútnak néznek elébe, ám nagyot tévednek. Tíz utas közvetlenül a felszállás után elalszik, majd félúton arra ébred, hogy a többi ember eltűnt a gépről, csak óráik, aprópénzük, cigarettatárcáik és fogtöméseik maradtak az üléseken. A pilótafülke is üres, a repülőgép robotvezérlésre van állítva. Brian Engle, a szolgálaton kívüli pilóta átveszi az irányítást. Leszállás után döbbennek rá, hogy a repülőtér kihalt, a levegő áporodott, az étel ízetlen. Nem hallatszik semmi zaj, csak Dinah, a vak lány hall valamiféle távoli morajlást. Bob, a sci-fi… Több

Rendező: Tom Holland
Forgatókönyvíró: Tom Holland, Stephen King
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1995.05.14.

Sorozat áttekintés

1. évad (1995) - 2 epizód
 
2023.10.24 Gyorvik

legújabb vélemény

Látszik, hogy a forgatókönyv King keze nyomát viseli. A három óra és az eredeti mű szolgai utánkövetése nyomán az író is elégedetten cameózhat. Pediglen bár a történetfűzés érdekfeszítő, számos jelenet túlcizellált, elnyújtott.

0
 
2017.08.23 Deku

Nagyon bejött ez a sorozat, tökre elhiszi az ember, hogy ez megtörténik éppen vele is. Egész jó lett még a könyvhöz mérten is és ez pedig nagy szó ebben a műfajban.

2
 
2015.01.23 David

Egyik kedvenc Stephen King filmem. Igaz 3 óra hosszú mégis egy percig nem unatkoztam alatta, a rendezés, operatőri munka igényes, a színészek jól játsszák a szerepüket. Ami azonban igazán magával ragadott az az atmoszféra, szinte éreztem, hogy én is a repülőn ülök, ajánlom mindenkinek.

2
 
2018.12.10 harnas1207

A film ritka gyenge, mind kivitelezés, mind színészi játék terén. Maga az elgondolás a langolierekről elgondolkodtató, de nem egy ilyen hosszú alkotásba való. Inkább szenvedés volt mint élvezet.

0
 
2021.06.20 uniterra

Gyenge írás, gyenge forgatókönyv. Hol volt ez horror? Bár én nem hiányolom. Számomra inkább unalom volt, bele kellett tekerjek. Ebből még 60 perc is sok lett volna. Az időutazás meg érthetetlenül volt megemlítve, magyarul se füle, se farka nem volt.

0
 

A filmet Maine államban a Bangor Nemzetközi Repülőtéren forgatták.Szerző: dulkap

#1
 
Értékelés: 5/10
(2021. 06. 10.)
A horrorfilmes Tom Holland rendezte minisorozat közepes minőségű, leginkább B kategóriásként emlegetett darab. Több