Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Steve Jobs


(Steve Jobs)

Tartalom

Steve Jobs filmtartalom:

Szenvedélyének és találékonyságának köszönhetően a digitális korszak úttörője lett, azonban a technológiai forradalomra való törekvése nem volt áldozatmentes. Elhivatottsága családjára és önnön egészségére is kihatott. Egy leleplező film a modern idők zsenijéről, Steve Paul Jobsról és a digitális forradalom műhelytitkairól. A történet három ikonikus termékbemutató köré épül fel, egészen az 1998-as iMac prezentációjáig. 

(hg)
2016. 05. 27. 16:52 

Jól összerakott életrajzi dráma, mely bemutatja Steve Jobs-t, az embert.

2016. 05. 08. 20:05 

Nos, bevallom, a szakmai részét egyáltalán nem értettem (sem az informatikait, sem a marketinget), ezért nem kötött le igazán, mivel elég nagy részben erről volt szó. Az emberi oldala érdekes, mondhatnám tanulságos. Volt benne 2 db poén is, de csak az egyikre emlékszem. Tetszett, hogy a kor filmtechnikájának megfelelő volt a látványvilága a különböző időkben játszódó részeknél.

2016. 04. 27. 14:48 

Az életrajzi és a dráma nem igazán az én műfajom, de ez a film nagyon rendben volt!

Michael Fassbender

mint Steve Jobs

Kate Winslet

mint Joanna Hoffman

Seth Rogen

mint Steve Wozniak

Jeff Daniels

mint John Sculley

Michael Stuhlbarg

mint Andy Hertzfeld

Katherine Waterston

mint Chrisann Brennan

Perla Haney-Jardine

mint Lisa Brennan (19)

Ripley Sobo

mint Lisa Brennan (9)

Kate Winslet valóságos háborút indított otthonában a digitális eszközök ellen, mivel félti a gyerekeit. A színésznő elmondta, hogy a közösségi média káros hatással van a nők önképére. Winslet a tablet használatát is szeretné kiiktatni gyermekei életéből.

(hg)

Kate Winslet elmondta, hogy kimondottan nem szereti, amikor a plakátokon retusálják az arcát. A színésznő, aki nem mellesleg a Lancome arca is, szerződésbe foglalta, hogy nem retusálhatják, de erre kérte az összes magazint is.

(hg)

Steve Jobs testét a családja Palo Altóban egy jelöletlen sírba temette. Bár eddig is nagyon sok érdeklődő kereste fel a temetőt, az Apple alapítójáról szóló film premierjének közeledtével egyre többen próbálnak rálelni a sírhelyre. A temető igazgatója, Don Van Straaten elmondta, hogy a látogatók egyelőre a közelében sem járnak a helynek, ahol Jobsot örök nyugalomra helyezték.

(hg)
ART7: Életrajzi film, másképp
Aaron Sorkinnak sikerült Steve Jobs örökségéhez méltóan innovatív életrajzi filmet írnia, nem is lehet elvitatni tőle a legjobb forgatókönyvért járó Golden Globe-ot.
Movieaddicts: Az Alma nem esik messze a fájától
Érezhető, hogy csak a felszín mögé nyerhetünk bepillantást, hogy igazából mi van belül – nos, ahhoz nemes egyszerűséggel hozzáférés megtagadva.
Filmtrailer: Zárt rendszer
z idén el vagyunk kényeztetve a formabontó produkciók terén, míg A visszatérő izgalmas vizuális megoldásaiban, addig a Steve Jobs-film sztorijában található meg a kísérleti jelleg: a címszereplő 3 ikonikus termékbemutatója kulisszái mögé kalauzol el. Hogy lehet ebből érdekes, mi több, pörgős filmet készíteni? Úgy, hogy rendezőként Danny Boyle vezényel, s a keze alá a “szózsonglőr” Aaron Sorkin asszisztál. Mert valakinek ugye a zenekaron is kell tudnia játszani!


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.