58% 281 szavazat
Streetfighter - Harc a végsőkig

Streetfighter - Harc a végsőkig

Street Fighter
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
19
Szereplők (19)
15
Képek (15)
1
Videók (1)
4
Érdekességek (4)
Díjak
Filmkritika
6
Cikkek (6)
Fórum
Wes Studi
Raúl Juliá
Ming-Na Wen
Kylie Minogue
Jean-Claude Van Damme
Jean-Claude Van Damme
Kylie Minogue
Raúl Juliá
Jean-Claude Van Damme
Kylie Minogue
Raúl Juliá
Raúl Juliá
Byron Mann
Andrew Bryniarski
Raúl Juliá
Andrew Bryniarski

FILMINFÓ

Sadalu, Délkelet-Ázsia, 1995. A véres polgárháború hetedik hónapjában az egyeduralomra törő Bison tábornok túszul ejti az ENSZ segélyszervezetének munkatársait. A foglyoknak egyetlen esélye van, hogy elkerüljék a kínhalált: William F. Guile. Az ő feladata felkutatni és megmenteni őket. Guile és társa, az angol titkosszolgálat ügynöke nekivág, hogy szembeszálljon az őrült diktátorral. Bejutnak a titkos erődbe, tervük már sikerülni látszik, amikor megjelenik Chun-Li, akit eddig mindenki egyszerű újságírónak hitt, és kiderül, ő is sokkal többet akar, mint híreket... Megkezdődik a végső leszámolás - hőseink élete vagy halála a szabad világ sorsát is örökre eldöntheti.

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Japán
Premier (HU): 1995.06.22.
 
2022.09.26 uniterra Nézhetetlen

legújabb vélemény

Pusztító élmény, pusztítóan gagyi.

0
 
2016.05.22 Yosihiro

Háát hogy is jellemezzem a filmet egyszerűen nem sikerült jól. A történet talán még elmegy de maga film lapos lett talán egy nézésre érdmes de több nem is rgad meg az emberben szerintem ez nagy bukás volt :)

0
 
2021.02.24 elekm90

Ahogy a Mortal Kombat filmek esetében, itt is rá kellett jönnöm, hogy a gyerekkori "wow" élmények mögött nem sok tartalom volt. Azon túl, hogy láthattam a videojátékból ismert karaktereket, egy rossz film volt, ami még a 90-es évek akciófilmes mércéjével is bugyuta.

0
 
2019.04.13 Norbert93

Csak azért bocsátok meg magamnak, amiért szerettem ezt a filmet, mert kb. 7-8 éves lehettem. A videojátékok sem akkor, sem most nem tudtak összerakni egy épkézláb, önmagában is értékelhető filmet.

0
 
2018.07.05 LionelMessi10

Összességében egy jó kis akciófilm lett, elég pörgős jelenetekkel. Van Damme hozza a szokásos formáját, mindemellé elég látványos izomzattal rendelkezik a filmben. Elfogult vagyok a 90-es évek beli akciófilmekkel, mivel nagyon szeretem az akkori alko... Több

0

A film összbevétele 105 414 729 dollár volt (imdb.com).

#1
 

35 millió dollárból hozták ki a filmet, 99,5 millió dollár bevételt termelt.Szerző: LionelMessi10

#2
 

A filmet Raúl Juliának ajánlották, aki nem sokkal a film elkészülte után hunyt el.Szerző: rbernadett

#3
 

Jean-Claude Van Damme-ról kiderült, hogy drogproblémákkal küzdött a forgatás alatt, és házasságtörő viszonya volt Kylie Minogue-gal.Szerző: rbernadett

#4