63% 62 szavazat
Tökéletlenek

Tökéletlenek

Suicide Kings
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
28
Szereplők (28)
19
Képek (19)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Pár fiatal elrabolja a környék leghírhedtebb gengszterfőnökét, hogy cserébe visszakapjanak egy számukra fontos lányt. A fogva tartás azonban nem megy olyan simán, mint gondolják és szép lassan már a fogvatartott irányítja a dolgokat.

(dulkap)

Rendező: Peter O'Fallon
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1997.09.06.
Jeremy Sisto
Jay Mohr
Henry Thomas
Johnny Galecki
Sean Patrick Flanery
Sean Patrick Flanery
Sean Patrick Flanery
Jeremy Sisto
Jay Mohr
Jay Mohr
Nina Siemaszko
Christopher Walken
Sean Patrick Flanery
Henry Thomas
Denis Leary
Sean Patrick Flanery
 
2019.04.16 Nagy Zsolt

legújabb vélemény

Ti ezt tényleg komolyan gondoltátok?????

Újságokból, hírekből értesülni előbb-utóbb, hogy tényleg léteznek ekkora barmok - balekok, akik alábecsülik a helyzetet. A konkrét eset/ történet nem rossz, sőt egy kis jóakarattal és "művészi túlzással", akár hihetőnek is tűnhet. Látványban nem valami gazdag, a díszletre és a forgatási helyszínekre biztos nem kellett sokat költeniük, inkább a mesén van a hangsúly de, nehezményezem, hogy a zárójelenetet nem mutatták, úgy , ahogy "ildomos" lett volna, egy ilyen filmben.

0
 
2015.11.24 lakilúk

Na, ez az a film, amit bármikor meg lehet nézni, annyira szórakoztató. A parádés szereposztás mellett egy nagyon jó forgatókönyvet toltak a film alá, szerintem nagyon el van találva az ötlet. Christopher Walken alakítása pedig az egyik legjobb, szerintem.

0
 
2015.10.25 issue

Nekem valahogy nem jött be ez a "toljuk fullba a kretént" koncepció. Valahogy megfáradtnak tartom. Bár vannak a filmnek erős, sőt akár idézhető pillanatai is, többségével azonban eléggé üres a játékidő.

0

A film összbevétele 1 692 872 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A filmhez több befejezést is forgattak és a moziba végül az került, ami a tesztvetítések során a legjobban szerepelt. A többi befejezés megtalálható a dvd-kiadás extrái közt. Szerző: dulkap

#2