Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Tartalom

A kamaszsrácok gondolatai nem túl bonyolultak: szex, szex és szex. Seth és Evan együtt töltötték idejüket a középiskolában, ahol folyamatosan gyönyörű csajokról ábrándoztak. Az ábrándvilágból a suli közelgő vége rántja ki őket, és az a veszély áll fenn, hogy szűzen fejezik be a tanulmányaikat. A népszerűtlen srácok számára egy bulimeghívás jelentheti a megoldást. Seht és Evan semmit nem bíz a véletlenre, és mindent megtesznek a siker érdekében.
(SódóGA)
 
2017. 02. 02. 19:05 

Remek vígjáték, a műfajban számtalan hasonló témájú film születetett, de messze ez a legéletszerűbb és poénosabb. Mondani sem kell, hogy a forgatókönyvet Seth Rogen és Evan Goldberg készítette, ez már sok mindent elmond a filmről. Alap darab!!! :D 10/10

 
2017. 02. 02. 18:33 

Zseniális film, az a tipikus idézgetős vígjáték. Bárhányszor meg tudnám nézni, a karakterek nagyon el lettek találva, a magyar szinkron pedig megkoronázza a filmet. A műfajhoz képest még sztori is van. Kötelező!!!

 
2016. 12. 26. 11:15 

A történet megegyezik nagyon ok más hasonló témájú filmmel, amiket én általában szeretek. Pár gimnazista srác szexelni akar. Ugyebár rengeteg ilyen film van. De ez egy kicsit mégis más. Vannak benne eredeti és klisés poénok is bőven. A két rendőr volt nálam a film csúcsa. A tinivígjátékok kedvelőinek mindenképp látniuk kell és azoknak is, akik csak röhögni akarnak 2 órán keresztül.

 

A rendőrpáros, Seth Rogen és Bill Hader 2021-ben jelentkezik újabb közös filmmel, a The Somethinggel.

(SethFranco)
 

Ha csak pár másodpercre is, de feltűnik Dave Franco, aki többek között a Szemfényvesztőkben és az Idegpályában játszik.

(SethFranco)
 

A két főszereplő, Evan és Seth a két producer, Evan Goldberg és Seth Rogen után kapta a nevét.

(Sem Rorrey)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.