Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Swingerklub


(Swinger)
Swingerklub

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Az állandóan elégedetlen Adam izgalmat szeretne csempészni kényelmes, polgári életébe, ezért ráveszi feleségét, Irist, hogy elmenjen vele egy swingerklubba. A klub szabályai egyetlen dolgot tiltanak: a klubtagoknak nem szabad beleszeretniük egymásba. Adam azonban meglátja a gyönyörű fiatal lányt, Patriciát, és nem tud parancsolni érzelmeinek... (Cirko Film)

(ps)
 
2017. 07. 07. 10:41 

Hát engem kimondottan szórakoztatott a film, a dánok nem csak vérdrámához érteknek. Most, hogy így leírtam, nem is tudom, láttam-e már korábban dán vígjátékot, de ha ez az átlag náluk, akkor én kérek még. :)

 
VK
2017. 07. 08. 11:13 

Mindenképpen pozitív meglepetés volt a film. Karakteres, jól alakító színészeket választottak. Amellett hogy humoros, igazi jó dráma is, aminek van mondanivalója.

 
2017. 07. 06. 09:29 

Egész izgalmas kérdéseket vet fel a film, de úgy érzem, sokkal több volt ebben, mint amit a végeredmény nyújtott. Érdekes sztorival dolgozik, de ott, ahol igazán erős lehetne, az én szememben nem igazán tudott maradandó és erős lenni.

Mille Dinesen
Birthe Neumann
Lisbeth Wulff
 

Therese Damsgaard és Mille Dinesen második közös filmje a Sorgenfri (2015) után.

(hp)
VOX.hu - Swingerklub
Hiába talál meg nagyon érdekes és érdemi kérdéseket is a történet öregedés, életcélok és –hazugságok, szerelmi és társkapcsolatok vonatkozásában, körül már nem igazán tudja járni őket, és legtöbbször kínos helyzetek poénjaiba menekül előlük. Egy swingerklubban pedig nem csak szerelembe esni, de megúszásra játszani sem jó ötlet. 55/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.