69% 55 szavazat
Szédületes éjszaka

Szédületes éjszaka

Take Me Home Tonight
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
20
Szereplők (20)
14
Képek (14)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Mikor Matt Franklin (Topher Grace) egykori szívszerelme, Tori (Teresa Palmer) megjelenik a srác kínosan jelentéktelen munkahelyén, és meghívja egy buliba, az első sokkból ocsúdva Matt úgy dönt, hogy legjobb cimborája, Barry (Dan Fogler) és egy agyafúrt terv segítségével végre meghódítja a csajt. De ehhez előbb túl kell élnie az előtte álló őrületes partit, ami minden rémálmát felülmúlja. Csábítás, pusztítás és szerelem: ezt a Szédületes éjszakát te sem hagyhatod ki!

Rendező: Michael Dowse
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország
Premier (HU): 2011.09.22.
 
2021.11.28 Lubi

legújabb vélemény

Évtizedek találkozása

Michael Dowse nemrég bizonyította, hogy mennyire ért a nyolcvanas évek filmbeli felélesztéséhez kortárs közegben. A 8 bites karácsony ünnepi filmjével sikert arató rendező azonban már korábban is próbálkozott a nosztalgikus nyolcvanas évtized esszenc... Teljes kritika

3
 
2016.11.29 HercegPeter

Teljesen rendben van. Azt adja, amit elvárhatunk tőle. Nincs benne semmi extra, de egy laza délután bőven belefér. A színészek rendben vannak és a poénok sem túl bugyuták. Mielőtt nekikezdtem azt hittem, hogy ez is csak egy idióta szexelős tinivígjáték, de szerencsére nem az.

0

A film összbevétele 6 923 891 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A Rogue Company stúdió 30. kiadott filmje.Szerző: mamiéstöti2

#2